Jak to jest że ludzie się rozmnażają... I to w moim wieku 22/23 lata,jak to możliwe... Głównie laski ale jednak. Po co,na co.... Przecież to dorośli się rozmnażają i mają dzieci... A ja nie jestem jeszcze dorosły.... Prawda? Prawda? Z mamusią mieszkam i laski nie mam... śmiechu warte Ale jak bym miał to bym się nie rozmnażał. Może jak dojdzie do tego mitycznego #seks to w ludziach budzą się jakieś instynkty do zapłodnienia? XDD
myśl: im wcześniej odbębnić poród i wychować tym lepiej.
Zawszę w opór kisnę z takiego gadania. Jak robienie dziecka to jest coś na zasadzie byleby jak najszybciej mieć to z głowy, to po co w ogóle je robić? XD
@Zgrywajac_twardziela: myślę, że to po prostu kwestia instynktu. Ludzie zdają sobie sprawę, że są stworzeni do rozmnażania i prędzej czy później ta potrzeba będzie tak silna, że się i tak jej nie oprą.
@LonNon: Większość moich koleżanek urodziła do 22 rż, kilka z nich 17/18 i jak pytałam w szoku jak to się stało, to odpowiadały, że po prostu stało się, nie myślały o tym, bez zabezpieczenia do zalania w przypływie chwili¯\(ツ)/¯u starszych to juz był częściej świadomy wybór lub wpadka lub "wpadka" naumyślnie.
@LonNon u ludzi co nie idą do liceum tylko do jakiegoś technikum czy zawodówki a po tym nie idą na studia często widzę ze maja dzieci przed 25 rokiem życia. Czemu tak robią? Może chcą mieć dzieci a może po prostu wpadli. Argument ze chcą szybciej zrobić sobie dzieci może dla kogoś nie być głupi. W końcu między 20 a 30 rokiem życia jesteśmy najbardziej żywotni i nieprzespane noce aż tak na
Ja takich osób nie znam...A ty masz kilka koleżanek co do 22 roku życia urodziły...Soory większość xd Albo ściemniasz albo takich szukasz :D To ewenementy. xd
@LonNon: dopiero dziecko Ci tak naprawdę otwiera serducho, to wtedy poznajesz co to znaczy miłość. Zmieniają Ci się priorytety, cele i całe życie, zazwyczaj na lepsze!
@DrGreen_2: Dopiero, gdy otwiera ci się serducho na tyle, by podjąć świadomą decyzję o nie sprowadzaniu kogoś w ten #!$%@? poznajesz co to znaczy miłość.
Chciałbym oficjalnie NAPLUĆ z tego miejsca na każdego któremu nie chcę się dziś iść na #wybory nie zależnie od tego na kogo by zagłosował. Oczywiście podwójnie chciałbym OPLUĆ tych którym się dziś nie chcę iść ale będą pisać o polityce na mirko regularnie.
DOSKONALA BRUNETKA ? Faceci jak ona wam sie podoba ? Kobiety co myslicie o takim stylu? Te paznokcie, usta, rzesy, makijaz, piersy itd. Ocencie jej wyglad
I to w moim wieku 22/23 lata,jak to możliwe... Głównie laski ale jednak.
Po co,na co....
Przecież to dorośli się rozmnażają i mają dzieci...
A ja nie jestem jeszcze dorosły....
Prawda? Prawda?
Z mamusią mieszkam i laski nie mam...
śmiechu warte
Ale jak bym miał to bym się nie rozmnażał.
Może jak dojdzie do tego mitycznego #seks to w ludziach budzą się jakieś instynkty do zapłodnienia? XDD
#przegryw #dzieci #antynatalizm #pytanie #zwiazki
Dlaczego tak młodzi jak ja mają dzieci?
Zawszę w opór kisnę z takiego gadania. Jak robienie dziecka to jest coś na zasadzie byleby jak najszybciej mieć to z głowy, to po co w ogóle je robić? XD
Jeszcze dodajmy, że babom się włącza takie coś, że widzą koleżanki z dzieciaczkami, więc one też muszą mieć.
Jak jakieś zabawki lub zwierzątka.
Ja takich osób nie znam...A ty masz kilka koleżanek co do 22 roku życia urodziły...Soory większość xd
Albo ściemniasz albo takich szukasz :D
To ewenementy. xd