Wpis z mikrobloga

Jak to jest że ludzie się rozmnażają...
I to w moim wieku 22/23 lata,jak to możliwe... Głównie laski ale jednak.
Po co,na co....
Przecież to dorośli się rozmnażają i mają dzieci...
A ja nie jestem jeszcze dorosły....
Prawda? Prawda?
Z mamusią mieszkam i laski nie mam...
śmiechu warte
Ale jak bym miał to bym się nie rozmnażał.
Może jak dojdzie do tego mitycznego #seks to w ludziach budzą się jakieś instynkty do zapłodnienia? XDD

#przegryw #dzieci #antynatalizm #pytanie #zwiazki
Pobierz LonNon - Jak to jest że ludzie się rozmnażają...
I to w moim wieku 22/23 lata,jak to ...
źródło: temp_file6614756906051049756

Dlaczego tak młodzi jak ja mają dzieci?

• Planowane 13.5% (14)
  • Wpadka 86.5% (90)

Oddanych głosów: 104

• 16
@LonNon: Większość moich koleżanek urodziła do 22 rż, kilka z nich 17/18 i jak pytałam w szoku jak to się stało, to odpowiadały, że po prostu stało się, nie myślały o tym, bez zabezpieczenia do zalania w przypływie chwili¯\(ツ)/¯u starszych to juz był częściej świadomy wybór lub wpadka lub "wpadka" naumyślnie.
@LonNon u ludzi co nie idą do liceum tylko do jakiegoś technikum czy zawodówki a po tym nie idą na studia często widzę ze maja dzieci przed 25 rokiem życia. Czemu tak robią? Może chcą mieć dzieci a może po prostu wpadli. Argument ze chcą szybciej zrobić sobie dzieci może dla kogoś nie być głupi. W końcu między 20 a 30 rokiem życia jesteśmy najbardziej żywotni i nieprzespane noce aż tak na
@Anesthesia

Ja takich osób nie znam...A ty masz kilka koleżanek co do 22 roku życia urodziły...Soory większość xd
Albo ściemniasz albo takich szukasz :D
To ewenementy. xd
@LonNon: dopiero dziecko Ci tak naprawdę otwiera serducho, to wtedy poznajesz co to znaczy miłość. Zmieniają Ci się priorytety, cele i całe życie, zazwyczaj na lepsze!