Aktywne Wpisy
mewten +1
#zwiazki #rozowepaski jak dziewczyna stwierdziła, że zrobimy sobie przerwę i nw czy mi wybaczy, ale nie wyklucza, że do siebie wrócimy, a teraz od dwóch tygodni mi odpisuje jednym słowem i jest niemiła w rozmowach, to powinno się to zakończyć, czy kobiety tak mają? 8 miesięczny związek, bardzo prawdopodobne, że sama zerwie jutro, ale jeśli tego nie zrobi, to nw, czy chcę to ciągnąć, kocham ją, ale jest to dla mnie destrukcyjne
Tja88 +5
#bmw #motoryzacja #samochody #chwalesie
a kładzenie ceramiki na folię to już dla mnie abstrakcja
to full opcja, nie brałem tylko haka holowniczego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Chris_Karczynski: M3 touring jest jak popularna modelka (bynajmniej nie instagramowa). W teorii każdy chciałby posiadać (choćby na chwilę), ale jak się zastanowić pod kątem praktycznym, to jest ogrom wad lub ładniej mówiąc, kompromisów.
M340i, to taka dziewczyna z sąsiadztwa, która dba o siebie, mogłaby zostać modelką, jednak nie taką drogę w
Nawiasem to ciekawe skąd wziął na to pieniążki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
brzmisz jak mój stary xD
a tak na serio też nie wiem, pewnie ktoś im wyliczył że w ten sposób więcej zarobią
@remmymartinziemodzyskanych jakie masz średnie spalanie miasto i pozamiejskie? Też odpowiednio 12 i 8?
@Mehaty: Pewnie dlatego, że jak u każdego innego producenta gama składa się teraz z 2-3 silników w różnych wariantach mocy, z których robi się parę razy tyle wariantów. Zwykła trójka ma silnik 2.0 w 3 wariantach mocy, czyli zgodnie z Twoim rozumowaniem wszystkie powinny
2. rzeczywiście kolor nie często spotykany
3. wziąłeś pakiet z kierunkowskazami i ile ewentualnie kosztował?
4. szerokiej drogi i nie bądź bucem za kółkiem