Wpis z mikrobloga

Nawet jeżeli prawdą jest to, że coś tam w umowie nie zostało dopełnione, to w innych federacjach nigdy nie mają problemów z dogadaniem się, zawsze przymkną oko na jakieś bzdury. W PRIME MMA natomiast zawsze analizują całą umowę i zastanawiają się do czego mogą się #!$%@?, żeby mniej siana wyplacic. Ten cały prezes tutaj też kręci jak może. Z Pauliną Hornik nie było żadnej sprawy i nic nie przegrali a to dlatego, że przegrali z jej agencją, czyli na jedno wychodzi, bo to agencja jak coś odzyska siano i się rozliczy z Hornik xD ale pasuje takie #!$%@?, wykopki i tak uwierzą. #famemma #primemma #danielmagical
  • 18
Zrozumcie jedno. Ja jako Prezes nie mogę pisać oficjalnie na Wykopie pewnych rzeczy. Jakiś szczegółów umów, kwot, pokazywać skinów umów itp itd.

Ktoś widziałem wrzucił tutaj skrin ile Łukasz sprzedał PPV. Nawet kwotę prawie zgadł ile mu się za PPV należy. I myślicie ze byśmy tego nie zapłacili? Hahhaha.

Na pewno z czasem wyjdzie cała prawda. Moze ktoś coś usłyszy i napisze tutaj lub gdzie indziej.
Życie w świecie internetu nie jest
Nawet jeżeli prawdą jest to, że coś tam w umowie nie zostało dopełnione, to w innych federacjach nigdy nie mają problemów z dogadaniem się, zawsze przymkną oko na jakieś bzdury.

@Daddy2137: MMA VIP, ROYAL DIVISION tak samo nie płacili zawodnikom kasy. Elite Fighters również nie zapłaciło. i pewnie jeszcze kilka innych federacji by się znalazło.