Aktywne Wpisy
TurboEgo +77
czy jak człowiekowi resztki mózgu się starzeją to idzie na ryby, grzyby i interesuje się olimpiadą, gałą i polityką?
Nie znam ani jednej osoby w wieku do 25 r.ż. która by była zainteresowana powyższą tematyką (tzw boomerskim hobby) xD
Nie znam ani jednej osoby w wieku do 25 r.ż. która by była zainteresowana powyższą tematyką (tzw boomerskim hobby) xD
kontophone +191
#raportzpanstwasrodka
@dizel81 prosze Cie nie rob mu tego juz bo teraz ledwo kontroluje nocne polucje a boje sie co bedzie potem ;)
Ostatnie twoje przegięcie odpuściłem, teraz się zastanawiam czy to było słuszne
Nie masz przypadkiem choroby dwubiegunowej? Potrzebujesz pomocy? Razem z tagiem pomożemy
Juz probowales sie tu spuszczac ze niby zalozylem sobie kilka trolowych kont i pisze z nich zle opinie o twojej idolce Tharongu a wpadles na moj trop sledzac znaki interpunkcyjne i miejsca po przecinku w zdaniu :)
I jeszcze masz jakies info prywatne o mnie od
Jak masz problem to zgłoś się do specjalisty,
@Nightshift_: Jak ci go szkoda to wrzuć mu na konto trochę grosza
Oj chyba trafilem w czuly punkt ;)
Krol Edyp postac z tragedii Sofoklesa ktory zabil wlasnego ojca i pukal wlasna matke.
I to ja mam niby miec jakies fascynacje pukaniem ... ?
Ale pamietaj o jednym z przykazan Dekalogu. Bo nie ladnie nawet ze to plemienna zona ;)
Któryś raz z rzędu wyskakujesz mi z takimi obrzydliwymi tematami, ja odpuszczałem i nie reagowałem a teraz pierdzisz mi coś o czułych punktach, tutaj chyba ty masz problem w tym temacie a nie ja
Niezmiernie mi to ... wisi ( mozesz jakas teorie sobie dorobic bo na pewno fantazje masz ;)
Ale dobra chlopaczku nie chce mi sie marnowac czasu dla ciebie wiec pobiegnij kota pomiziac ... lub cokolwiek
Nareczka ;)
@Nightshift_: jesteś chory, serio to nie jest normalne co ty wypisujesz.
i totalnie nie rozumiesz co się do ciebie mówi
imo trochę mi schlebia, że dorobiłem się pierwszego psychofana