Wpis z mikrobloga

@dizel81: jak mozesz pisac takie oszczerstwa i kalumnie na Tharongu ???. Zaraz tu wpadnie @Kroledyp i wyjasni Ci ze wzorowa "madka" Tharongu pije tylko wode swiecona z Lourdes a ten browar to Gapa specjalnie jej podlozyl zeby jej aureola spadla.
@dizel81 prosze Cie nie rob mu tego juz bo teraz ledwo kontroluje nocne polucje a boje sie co bedzie potem ;)
  • Odpowiedz
@Nightshift_: nigdy nie powiedziałem, że tawrog to wzorowa matka i nie pije nic, ona ma w #!$%@? na sumieniu choćby prowadzenie skutera po piwie za to jej #!$%@? jej na łeb, ja tylko zwracałem uwagę, że zrzucanie całej winy świata na nią jest nie słuszne i to tyle a ty masz obsesje na moim punkcie i powinieneś się leczyć.
Ostatnie twoje przegięcie odpuściłem, teraz się zastanawiam czy to było słuszne
  • Odpowiedz
@Kroledyp: co ty mitomanie mogles sobie odpuscic ? Mozesz sobie jedynie cos spuscic bo za duza kompresja ma negatywny wplyw na niektore organy ;)
Juz probowales sie tu spuszczac ze niby zalozylem sobie kilka trolowych kont i pisze z nich zle opinie o twojej idolce Tharongu a wpadles na moj trop sledzac znaki interpunkcyjne i miejsca po przecinku w zdaniu :)
I jeszcze masz jakies info prywatne o mnie od
  • Odpowiedz
@Nightshift_: Gościu już któryś raz wyskakujesz z jakimiś podtekstami seksualnymi, pukanie twaroga, walenie do twaroga, spuszczanie, ja #!$%@? jesteś obrzydliwym chorym człowiekiem i nie kumasz co się do ciebie mówi, ja o jednym a ty ciągle wyskakujesz z podtekstem seksualnym, #!$%@? typie serio ogarnij się.
Jak masz problem to zgłoś się do specjalisty,
  • Odpowiedz
@Kroledyp:
Oj chyba trafilem w czuly punkt ;)

Krol Edyp postac z tragedii Sofoklesa ktory zabil wlasnego ojca i pukal wlasna matke.

I to ja mam niby miec jakies fascynacje pukaniem ... ?
Ale pamietaj o jednym z przykazan Dekalogu. Bo nie ladnie nawet ze to plemienna zona ;)
  • Odpowiedz
@Nightshift_ lecz się obrzydliwy dziadzie
Któryś raz z rzędu wyskakujesz mi z takimi obrzydliwymi tematami, ja odpuszczałem i nie reagowałem a teraz pierdzisz mi coś o czułych punktach, tutaj chyba ty masz problem w tym temacie a nie ja
  • Odpowiedz
@Kroledyp: ojojoj znowu zabolalo ???
Niezmiernie mi to ... wisi ( mozesz jakas teorie sobie dorobic bo na pewno fantazje masz ;)
Ale dobra chlopaczku nie chce mi sie marnowac czasu dla ciebie wiec pobiegnij kota pomiziac ... lub cokolwiek
Nareczka ;)
  • Odpowiedz
bo na pewno fantazje masz

@Nightshift_: jesteś chory, serio to nie jest normalne co ty wypisujesz.
i totalnie nie rozumiesz co się do ciebie mówi
imo trochę mi schlebia, że dorobiłem się pierwszego psychofana
  • Odpowiedz