Wpis z mikrobloga

Ej Wykopki jest tak #!$%@? sprawa teraz że to szok, moja przyjaciółka przyłapała lokatora z jej bielizną, generalnie jak co rano wyszła do pracy ale czegoś zapomniała i musiała się wrócić i zastała go w swoim pokoju z jej bielizną w ręce, koleś był całkowicie wystraszony jak Ją zobaczył, i zaczął ją błagać na kolanach i tłumaczyć jego podnieca takie coś i że On może jej zapłacić ale żeby nie zgłaszała tego nigdzie.
Normalnie Ja w szoku i nie wiadomo co z tym faktem zrobić, wiem że ludzie mają różne fetysze i czy to powód by niszczyć komuś życie?
Co Wy byście zrobili w takiej sytuacji bo Ja szczerze nie wiem.
#fetysz #rozowepaski #przegryw #niebieskiepaski
  • 35
@DocentMarzanek: No gdyby mieli taką umowę to spoko, ale On to robił bez jej wiedzy aż do dziś. Jasne fetysze nie są czymś złym, każdego podnieca co innego, no ale w tym przypadku jeśli nie wachał się by wziąć bieliznę obcej dziewczyny to troche mu się chyba fetysz rzucił na głowę nie sądzisz?
Przestępstwa nie ma, ale jest wykroczenie samowolnego użycia cudzej rzeczy ruchomej. Ścigane na wniosek pokrzywdzonego, niezależnie od wartości rzeczy, bez zamiaru przywłaszczenia, ale z zamiarem zaboru.

@zgubiles_sie_jelonku: XDDD Dobra chłopie bo wymyslasz jakieś wysrywy z doopy tylko dlatego że chodzi o p0lkę. Nie ma takiego prawa a na pewno nie dotyczy ono obshanych gaci p0lki więc skończ ten bełkot ok?