Aktywne Wpisy
Mirki #chwalesie po 25 latach palenia mam 24h bez fajek. Ja wiem że je#ac palaczy śmierdzieli ale trzymajcie kciuki za moją wytrwałość.

SynMichaua +82
Leżę jeszcze w łóżku i czekam aż wszyscy wstaną żeby razem z żoną i dzieciakami zjeść śniadani, później pokażę dzieciakom Hirołsy i będę grał do obiadu, wczoraj instalowałem na czysto Windowsa tylko po to.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
źródło: IMG_3611
Pobierz

@Amatorro: tak w sumie, to dobrze. Jeśli ci ludzie są niereformowalni z różnych przyczyn, to wymrą na scenie politycznej w sposób naturalny. Gorzej jak po śmierci Kaczyńskiego ktoś młodszy zacznie dbać o PR i będzie gadał te same głupoty, ale ubrane w nowe slogany i poparcie zacznie im rosnąć.
@open_or_die: raczej 150+, żaden człowiek nie zasługuje na taką karę, by oglądać z zaskoczenia to zdjęcie.
źródło: 70kk
Pobierz@Norbercikk: zazdroszczę sasinowi tej wyjątkowej spójności, jego twarz,intelekt,kultura i buta dokonale do siebie pasują... zawsze można o człowieku powiedzieć np "brzydki ale miły" czy "może nie najsprawniejszy ale za to bystry"
u sasina "ale" nie ma prawa wystąpić, on jest perfekcyjnie spójny w byciu tragicznym, jedynie pozostaje nam walaszkowanie na jego temat "człowiek o aparycji knura ale za to podobnym