Aktywne Wpisy

Uuroboros +7
Nie rozumiem grania jako postać żeńska w grach.
Ludzie tłumaczą to tak że wolą patrzeć na żeńską postać bo tak a czasem mówią bo nie są gejami.
Tylko że to implikuje że dialogi jakie będziecie mieli będą z perspektywy żeńskiej, implikuje to też że gra będzie się do was odnosiła jak do kobiety z odpowiednimi zaimkami i usposobieniem np postaci męskich, czy blokadą romansów z kobietami.
Jak to nie jest gejowe to
Ludzie tłumaczą to tak że wolą patrzeć na żeńską postać bo tak a czasem mówią bo nie są gejami.
Tylko że to implikuje że dialogi jakie będziecie mieli będą z perspektywy żeńskiej, implikuje to też że gra będzie się do was odnosiła jak do kobiety z odpowiednimi zaimkami i usposobieniem np postaci męskich, czy blokadą romansów z kobietami.
Jak to nie jest gejowe to

Knaga_powrot +1
Dzień 3
Ta noc to jest jakaś masakra, głowa okropnie boli, gorzej niż na kacu, budzę się co pół godziny aby wypić wody, mocz bardzo żółty i śmierdzący jak nigdy, zdrętwiała mi w nocy lewa część ciała.
Ciekawe doświadczenie co się robi z moim ciałem ale dobijam do około 82 godzin i przerywam post.
#glodowka #medycyna #zycietruckera
Ta noc to jest jakaś masakra, głowa okropnie boli, gorzej niż na kacu, budzę się co pół godziny aby wypić wody, mocz bardzo żółty i śmierdzący jak nigdy, zdrętwiała mi w nocy lewa część ciała.
Ciekawe doświadczenie co się robi z moim ciałem ale dobijam do około 82 godzin i przerywam post.
#glodowka #medycyna #zycietruckera

Mial ktoś taka śmieszna sytuację, że rok po 3ciej dawce zaczyna go boleć ramię w okolicy podania szczepionki?
Miejsce się mniej więcej zgadza, bo wiadomo że dokładnie do milimetra się nie wie, a ból identyczny z tym co było zaraz po szczepieniu. Od 2 tygodni mam takie bóle codziennie przez kilka-kilkanascie minut.
z fartem
z fartem
@92cel: Wątpie, że się zaszczepiłeś.
@92cel: ja nie miałem, bo się nie zaszczepiłem
@7h2k3r8b4d6s1n9z5w0v6t4y8u2i7o1p3q: Taki to pożyje.
@92cel: i to jest bardzo istotna informacja, bo mam dokładnie tak samo. Czasami ręką może przez kilka miesięcy w ogóle nie boleć, żeby później przy określonym ruchu znów boleć dokładnie w miejscu szczepienia.
@Glikol_Propylenowy: Dokładnie tak. Szczepiłem się jakieś 10mcy temu i było ok, teraz zaczła pobolewać przy ruchu w górę.
Też brałeś Pfizera?