Wpis z mikrobloga

@L3stko: Mentzen po prostu jest zbyt miły i kulturalny w debatach. To normalne biorąc pod uwagę jego wykształcenie. Doktor oczekuje merytorycznej dyskusji, a nie tanich wytrychów w postaci jakiś absurdalnych pytań o jakieś hipotetyczne referendum. No i Sławek padł ofiarą platformerskiego astroturfingu, gdzie platformerskie boty spamowały, że został rozjechany.

Przyszedł Wipler i wyjaśnił Petru w 2 vs 1, bo wiemy, że Gozdyra jest mega przeciwna konfie.
@Gotter

@L3stko: Mentzen po prostu jest zbyt miły i kulturalny w debatach. To normalne biorąc pod uwagę jego wykształcenie. Doktor oczekuje merytorycznej dyskusji, a nie tanich wytrychów w postaci jakiś absurdalnych pytań o jakieś hipotetyczne referendum.

Mówisz o tym bucu od "kwalifikacji do czytania wyników badań"? Może jest miły, gdy czuje przed kimś respekt i nie chce zostać zweryfikowanym. ;)
ja to od początku mówię. W studio trzeba się rozpychać łokciami i przekrzykiwać. Mentzen i Wawer tego nie potrafią. Oni czekają aż rozmówca dokończy zdanie. Spokojnie, jeszcze nauczą się bezczelności... ( ͡° ͜ʖ ͡°)

P.S. Gozdyrę faktycznie Przemo ustawił do pionu. Miło było oglądać. xD

@L3stko: Jak się walczy o głosy debili, to faktycznie trzeba w wywiadach i debatach być bucem zakrzykującym innych. Taki jest też styl
@lewoprawo: to źle sobie przypominasz. Nawet w jednym momencie Wipler zwrócił mu uwagę żeby nie podnosił głosu. Mam na myśli wielokrotnie powtarzane propagandowe hasło o wyimaginowanej koalicji a przecież wiadomo że prędzej Platforma się porozumie z PiSem - o czym zapewniała senator Rotnicka.
@L3stko: Rotnicka powiedziała, że prędzej PO porozumie się z PIS, niż PO z Konfederacją. A nie, że prędzej PO z PIS, niż Konfederacja z PIS.
Masz problemy ze zrozumieniem prostych zdań czy celowo siejesz dezinformację?

Nie wspominając już o tym, że porozumienie PIS z PO to absurdalny pomysł na podstawie jednej wypowiedzi senator w stylu "prędzej mi kaktus na głowie wyrośnie". Jak to sobie wyobrażasz, że po 8 latach przedstawiania Tuska
@L3stko: Mentzen nie jest wiarygodny, czego zresztą sam nie ukrywa. Podczas ogłaszania swojej "piątki" sam tłumaczył, że wyborców trzeba oszukiwać i manipulować. I co też robi, wymigując się od trudnych pytań albo mówiąc że tylko żartował. Kręci się wokół bliżej nieokreślonych poglądów, bo jest fałszywym cynikiem.
W zasadzie jedyne co o nim wiadomo, to że jest katolickim fundamentalistą. Wszystkie inne poglądy to zagadka, bo ani ja, ani Ty nie jesteśmy w