Aktywne Wpisy

Antorus +1164
To samo robili na Węgrzech przed wyborami - sztucznie trzymali cenę paliwa poniżej rynkowej (sprzedaż ze stratą), tylko po to, by po wyborach ta cena natychmiast wzrosła o ponad 30% i nakręciła potężny kryzys gospodarczy.

SkyrFan2000 +87
Człowiek już Gonciarza bronił że drama to nothing-burger.
A tutaj wychodzisz że może prawdą jest że to agresywno-napastującym spermiarz new age. Który na ciągach narkotykowych wylewa frustracje do losowych modelek.
xD
#gonciarz
A tutaj wychodzisz że może prawdą jest że to agresywno-napastującym spermiarz new age. Który na ciągach narkotykowych wylewa frustracje do losowych modelek.
Narkopancze
xD
#gonciarz

Tak samo mam z druga połówką, nie mówiąc już o dzieciach.
PS. Nie chciałem porównywać dzieci i kobiet do zwierząt.
@Chrystus: Ja mam tak samo. Kot to tam jeszcze ok bo się sobą zajmuje ale pies... ciągłe żebranie o atencje, wychodzenie kilka razy dziennie, zje jakieś gówno to -500 u weterynarza.
Pozdrawiam.
A ludzie to jakieś magiczne stworzenia? To też zwierzęta
Oczywiście jak dostaje pod opiekę psa, jak ciotka robi sobie coroczne wakacje, to psem się odpowiednio opiekuję. Pewnie gorzej niż sama właścicielka, ale ze mną nic mu nie grozi.
Tak samo jak siostrzeńca dostaję pod opiekę. Ale opieka to nie to samo co wychowanie.
@Chrystus: I słusznie, że się tłumaczysz, bo zwierzęta niczym sobie nie zasłużyły na taką zniewagę...
@L3gion: a to akurat jest mit, jak się nie dba o kota i nim nie zajmuje to mu to siada na psychice, tak samo jakby siadło pieskowi.