@jestem_tunowy: chociazby za aborcja, ale to ludzie wiedza jakie konfa ma zdanie o aborcji. Za to pis razem z po ramie w ramie glosuja by r----------c gospodarke w pl. Teraz konfa sie pojawila jako realne zagrozenie i zapomnieli, ze maja przeciez wojne i oba ugrupowania i ich telewizje cisna rowno po konfie. A wiadomo co to znaczy, uklad nie moze zostac naruszony
proszem, jak widac poslowie konfy podpisali sie za. Rozumiem, ze chcesz bronic konfy rekami i nogi, widocznie sam nie wiesz na kogo glosujesz. Natomiast ja cos nie cos wiem i nie przeszkadza mi to, ze nie popieraja aborcji.
@Latarenko: Nas? Czyli kogo? Ja jestem w jednej malpiej osobie. A skoro wszsycy mowia, ze to dzieki PiS i Konfederacji mamy takie prawo aborcyjne to tak musi byc. Przeciez media nie klamia prawda?
#bekazlewactwa #bekazpisu #heheszki #konfederacja #4konserwy #mentzen #polityka
proszem, jak widac poslowie konfy podpisali sie za. Rozumiem, ze chcesz bronic konfy rekami i nogi, widocznie sam nie wiesz na kogo glosujesz. Natomiast ja cos nie cos wiem i nie przeszkadza mi to, ze nie popieraja aborcji.
Nic nowego.
Was nie trzeba orać, wystarczy dać przestrzeń do wypowiadania się i sami to robicie.