Aktywne Wpisy
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ogladanie filmów z moją #rozowepaski to jakiś dramat. W zeszłą sobotę wybierała ona. Oczywiście jakaś gówno komedia romantyczna, ale mieliśmy razem oglądać to siedzę i oglądam (i jem chipsy)
Wczoraj ja wybierałem, tym razem coś bardziej w moich klimatach, kino akcji z elementami sciencie fiction. Co robi ona? Po trzech minutach już tiktok. Pytam to oglądamy czy nie?
Tak tak, po kolejnych 5 minutach znowu telefon, potem idzie #!$%@?ć coś w kuchni, zaraz w ogóle wychodzi bo będzie prasować itd.
Ogladanie filmów z moją #rozowepaski to jakiś dramat. W zeszłą sobotę wybierała ona. Oczywiście jakaś gówno komedia romantyczna, ale mieliśmy razem oglądać to siedzę i oglądam (i jem chipsy)
Wczoraj ja wybierałem, tym razem coś bardziej w moich klimatach, kino akcji z elementami sciencie fiction. Co robi ona? Po trzech minutach już tiktok. Pytam to oglądamy czy nie?
Tak tak, po kolejnych 5 minutach znowu telefon, potem idzie #!$%@?ć coś w kuchni, zaraz w ogóle wychodzi bo będzie prasować itd.
51431e5c08c95238 +55
Idol polskiej ml0dziezy nie potrafi nawet korzystać ze sztućców. XDD
#ishowspeed
#ishowspeed
Teraz tak, na ulotkach są 3 różne osoby , każda z nich podpisana jako "opiekun budynku". Próbowałem na spokojnie, zadzwoniłem do każdego z nich, powiedziałem, że rozumiem reklamę ale oni już się nie reklamują tylko po prostu śmiecą. Od jednego usłyszłem, że "postara sie", od 2 pozostałych usłyszałem parafrazując że mogę ich cmoknąć, bo będą sobie robić co chcą. Zadzwoniłem więc do netii, a tam powiedzieli mi, że to są tylko ich podwykonawcy z zewnętrznych firm i oni "nie mogą nic zrobić". Pisałem też skargi do spółdzielni - ci też umywają ręce, a klatka nadal oblepiona gównem z tej zraczonej firmy.
W związku z tym, zebrałem sobie ww ulotki i skoro z nikim nie da się ugadać po ludzku, to się pobawimy.
Dajcie znać gdzie najlepiej wrzucić numery panów "opiekunów", żeby nie mogli odpędzić się od telefonów
#netia #rak #internet
@craces: jak to gdzie. Najlepiej rozpowiedzieć wszystkim że netia daje na te bloki oferty -50% tylko trzeba przez tych opiekunów się kontaktować.