Aktywne Wpisy
Lambo994 +439
To Jagodno chyba po nocach im spać nie daje od ponad 8-miesięcy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Od 15 X chodzę z uśmiechniętą mordą między innymi dlatego, że takie pseudo-inteligenciki, w rzeczywistości prymitywni manipulatorzy i kłamcy, którzy mieli stanowić nową "elitę". Wrócili grzecznie do Republiki i pisania wysrywów na Twitterze. A nie są pokazywani szerszemu gronu jako "eksperci" xD
Otóż z Jagodnem problem polegał na tym, że w dużych
Otóż z Jagodnem problem polegał na tym, że w dużych
koala667 +140
Belgia 2024, kiedyś kraj z wysokim poziomem życia a dzisiaj są na dobrej drodze do stania się islamskim kalifatem ¯\(ツ)/¯
#imigranci #belgia #europa #bekazlewactwa #4konserwy
#imigranci #belgia #europa #bekazlewactwa #4konserwy
#pdk #gimbynieznajo #ogame #gry #kiedystobylo #nostalgia #przegryw
Na krótko przed OGame była jakaś gra z gorsza grafika. Chyba więcej tabelek.Pamiętam tylko że budowało się statki. Chyba dreadnoughts można było wybudować. Niestety po screenachbtakich gier nie kojarzę.
Mogła nie bycnu nas popularna bo kuzyn z Anglii jak przyjechał to pokazał.
pamiętam za to jak ciupałem ze znajomymi w przeglądarkową grę o mafii, nie pamiętam tytułu.
z niszowych gier przeglądarkowych pamiętam że byłem w czołówce gry monstery ( ͡º ͜ʖ͡º)
@qscc: grałem, ale pluję, bo:
- nowe uni co 3 m-ce zabijające stare serwy,
- tak jak wspomniał @BlackWolf666 gruzowanie przez silniejszych, gdy się porządnie rozwinąłeś
- próby moonowe nieraz nie dawały oczekiwanych efektów
W Ogame kiedyś był limit planet, teraz się go zwiększa badaniami, a planetę można poszerzać, można rozwijać w teorii bez końca, jedna planeta to rozwój gospodarki który można i ciągnie się