Ktoś, niestety nie pamiętam już kto (przepraszam), polecał mi goferki z Aldi zamiast tych Lidlowskich. Pierwszy raz dziś skosztowałem. Mój Boże... Zdjęcia zanim ochłonę z tej rozkoszy. Naprawdę. Dziękuję #aldi #goferki
@Poludnik20: chemia pewnie sama, gdy za długo kółko czasowe w tosterze mi sie przekręci to dymi jak tesla, ale „Nie mam zamiaru się smucić tylko zatracić w tym co najlepsze...” xD. Bardzo dobre są.
Kupiłem go handlujących na pl. Kościuszki w Tomaszowie, w latach 90.
@Poludnik20: handlujacych mówiących po rosyjsku / białorusku / ukraińsku. Tak naprawdę dziś nie wiem skąd pochodzili ci ludzie. Wtedy w Posce, a jeszcze w takich małych miastach jak tu to już na pewno, mówiło się o nich prostacko „ruskie”. Masa porządnych rzeczy. Za grosze. Za pieniadze rodziów, ale toster kupiłem sam mające kilkanaście 11-15 lat. W podstawówce jeszcze byłem.
@Poludnik20: a to już było po upadku ZSRR, kilka lat, ale po. Także mieli jakieś konkrtne obywatelstwa. Ukraina – o czym coraz powszechniej wiadomo – miała olbrzymi przemysł elektromechaniczny. Ten toster w niczym nie jest gorszy od współczesnych.
@Poludnik20: handlujacych mówiących po rosyjsku / białorusku / ukraińsku. Tak naprawdę dziś nie wiem skąd pochodzili ci ludzie. Wtedy w Posce, a jeszcze w takich małych miastach jak tu to już na pewno, mówiło się o nich prostacko „ruskie”. Masa porządnych rzeczy. Za grosze. Za pieniadze rodziów, ale toster kupiłem sam mające kilkanaście 11-15 lat. W podstawówce jeszcze byłem.