Aktywne Wpisy
Przegryw196cm +121
Tydzień temu miałem piękny widok jak jedna Juleczka na mieście została by wzbogacona kulturowo przez jakiegoś hindusa a ta rasistka zamiast oddać się księciu Gangesu to krzyczała "ZOSTAW MNIE, NIE DOTYKAJ, RATUNKU POMOCY" a ja stojąc patrzyłem się uśmiechając i popijając swojego browara a to dopiero początek jak nasze witaminki będą odpowiadać za głos na lewicę rok temu
#blackpill #p0lka #imigranci #przegryw #rozowepaski
#blackpill #p0lka #imigranci #przegryw #rozowepaski
kukold +155
Od paru miesięcy próbuję bezskutecznie sprzedać mieszkanie... Próbowałem bezpośrednio, przez agencje. Wrzucałem ogłoszenia na portale, słupy w okolicy i grupy fb. Moim zdaniem mamy do czynienia z potężnym załamaniem na rynku tylko nikt o tym głośno nie mówi. Nie wiem co będzie dalej bo mam jeszcze kredyt do spłacenia na inne.
Gdyby ktoś tutaj był chętny to mam apartament 24 m2 w wysokim standardzie Ikea, okolice Hrubieszowa. Cena 650 000 ale z
Gdyby ktoś tutaj był chętny to mam apartament 24 m2 w wysokim standardzie Ikea, okolice Hrubieszowa. Cena 650 000 ale z
Audyt, #big4 jako praktykantka lub A1, A2 gdy nie macie zadań pytacie czy jest coś do zrobienia?
Pytanie jest poważne. Jak wygląda proces? To Senior ma nam dać zadania czy to konsultanci mają zgłaszać gotowość?
( ͡° ͜ʖ ͡°)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Jeszcze jedna rzecz, wracając w ogóle do tego o co