Aktywne Wpisy
Salido +244
Minął 13. (z 73) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 9 wypadków śmiertelnych w których zginęło 10 osób.
82 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
87 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 9 wypadków śmiertelnych w których zginęło 10 osób.
82 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
87 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
Kadet20 +288
Ocieplanie wizerunku wjeżdża mocno :)
Od kilkunastu dni dosłownie strzela storkami na insta, postami na fejsbuniu jaka to z nich wspaniała para.
Do Robercika się tuli a w myślach bachata z Hiszpanem jest grana pewnie i inne szpagaty ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
#lewandowska #lewandowski #zwiazki #heheszki #logikarozowychpaskow #przegryw
Od kilkunastu dni dosłownie strzela storkami na insta, postami na fejsbuniu jaka to z nich wspaniała para.
Do Robercika się tuli a w myślach bachata z Hiszpanem jest grana pewnie i inne szpagaty ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
#lewandowska #lewandowski #zwiazki #heheszki #logikarozowychpaskow #przegryw
Ciekawe jaką pułapkę gapcio by zaproponował na kleszcza unikającego alimentów
#raportzpanstwasrodka #raportzdupy #popaswpieprz #popaswalimony
Patrząc na jego życie w Kambo i wydatki każdy normalny człowiek znający matematykę na poziomie szkoły podstawowej wyciągnie odpowiednie wnioski.
Na truskawki dziecku żałuje, a płaci alimenty na polskie dziecko:)
I też siedzi w Kambodży bo kocha ten kraj i khmerów w szczególności, a nie dlatego że uciekł przed długami i odpowiedzialnością:)
Jak większość tych polskich
Dla mnie żywym dowodem jest to, że ten typ słowa prawdy nie powiedział przez swoją "karierę" xD Gapa alimenty płacił ze swojej kambodżańskiej pensji nauczyciela xD
@KLAJPEDA_RESORT to ze nie placil czy nie placi to jest udowodnione na zasadzie "a tata marcina powiedzial"
Komentarz usunięty przez autora
@heniu-jestem: Kończy gimnazjum? :D
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@cucaracha: Dziwię się, bo mój syn ileś lat temu kończył gimnazjum jako ostatni rocznik