Aktywne Wpisy
#gielda #xtb
XTB reklamuje się mówiąc, że oferuje 0% prowizji na zakup akcji i ETF do 100.000EUR miesięcznie. Wydaje się, że ich marketing celuje głównie w "przeciętnych" ludzi (XTB jest sponsorem KSW, Kanału Sportowego, Kanału Zero), a średnia zarobków w Polsce to około 2.000EUR.
Mało, który Polak kupujący akcje/ etf przekracza ten miesięczny limit, a serwery, pracowncy w liczbie 1000+, nieruchomości, reklamy itd same się nie opłacą. Odpowiedzią są oczywiście kontrakty CFD, ryzykowne instrumenty finansowe z dźwignią, na których większość grających traci.
Pewnie
XTB reklamuje się mówiąc, że oferuje 0% prowizji na zakup akcji i ETF do 100.000EUR miesięcznie. Wydaje się, że ich marketing celuje głównie w "przeciętnych" ludzi (XTB jest sponsorem KSW, Kanału Sportowego, Kanału Zero), a średnia zarobków w Polsce to około 2.000EUR.
Mało, który Polak kupujący akcje/ etf przekracza ten miesięczny limit, a serwery, pracowncy w liczbie 1000+, nieruchomości, reklamy itd same się nie opłacą. Odpowiedzią są oczywiście kontrakty CFD, ryzykowne instrumenty finansowe z dźwignią, na których większość grających traci.
Pewnie
saakaszi +349
Bosak stwierdził że nie rozumie w jakim celu został zatrzymany Romanowski i że to wszystko to pokazówka XD
Później dodał że są zwolennikami wyjaśnienia tej sprawy, ale siła zatrzymania powinna być używana na ile to jest niezbędne.
#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #konfederacja #polska #prawo #bekazpisu #polityka #sejm
Później dodał że są zwolennikami wyjaśnienia tej sprawy, ale siła zatrzymania powinna być używana na ile to jest niezbędne.
#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #konfederacja #polska #prawo #bekazpisu #polityka #sejm
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#konfederacja
#heheszki w hui
@siadatajta: to masz na myśli?
@siadatajta: Zawsze dwóch ich jest, nie więcej, nie mniej. Mistrz i jego uczeń.
@siadatajta: Ty kojarzysz, że Bosak jest z giertychowskiego LPR czy tak nie do końca? xD
Uuuuu! Ostro o krzysiu b0saku....
@xfin: Bosak jest z Konfederacji. Zdaje sobie sprawę, że w swojej ścieżce kariery politycznej zaliczył również epizod u menela. Domyślam się, że to przytaczacie bo ma to czegoś dowodzić, więc czekam na oświecenie mnie, ciekawe jak ezoterycznych prawd się dzisiaj będę mógł od was dowiedzieć :)
@rudi-meyer
Fani konfederacji się nie śmieją, bo powiedzieć "żartuje" może tylko mentzen jak się okazuje, że może stracić głosy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@siadatajta: Tak - ma to dowodzić, że żadna z niego nowa alternatywa dla "starych pryków", bo wywodzi się z dokładnie tego samego środowiska politycznego co ludzie przeciw którym dzisiaj krzyczy.
I, jak widać po ostatnich spadochroniarzach na nowych listach Konfy, Konfederacja przestaje być "powiewem świeżości" jeśli idzie o jej potencjalne zaplecze poselskie.
@xfin: to nie dowodzi. Pozdrawiam (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@siadatajta: Aha.
@BadSebastian: ja z kolei myślałem, że nie istnieją tacy debile, którzy muszą to sprawdzać, ale jak widać myliłem się xD