Aktywne Wpisy
Lazurka +654
Czy widzieliście kiedyś, jak wasi rodzice się całują? Albo dają sobie pocałunki na przywitanie/pożegnanie? Jak to wyglądało u Was w domach? Ja przez 25 lat, nigdy nie widziałam nawet jednego pocałunku u moich rodziców. Nie mówiąc już o przytulaniu czy prostym "kocham cię". Nawet spali oddzielnie xD. Za to kłótnie były na porządku dziennym. Stąd może dlatego jestem tak wycofana :/
Jak ja kiedyś byłam w szoku jak zobaczyłam kiedyś u koleżanki
Jak ja kiedyś byłam w szoku jak zobaczyłam kiedyś u koleżanki
Spawixon +578
popracował 2 miesiące i #!$%@?
to jest #!$%@? kabaret
#pilkanozna #reprezentacja
U nas chłop ma coś koło 3 mln euro więc wychodzi jeszcze 9 do końca kontraktu przez 3 lata, Al Shabab dla Glasnera niedawno proponowało 6 a potem 8 mln euro za sezon i następny zależnie od wyników.
Przy kumatym agencie by mógł tam ugrać te 7-8mln euro sezon a jeśli mu się uda ogarnąć wyniki to za następny
@mati_:
Zazwyczaj jest odwrotnie - milionerom w pewnym wieku zmieniają się priorytety i ograniczają działania nastawione stricte na zarobek. Jedni idą w politykę, drudzy bawią w działalność charytatywną albo społeczną, inni kupują sobie kluby sportowe, zostają właścicielami twittera, bawią się w podbój kosmosu albo ruszają