Wpis z mikrobloga

Zazwyczaj dostaje robotę nie z kompetencji a z wyglądu i prezencji, stąd zmuszony jestem do pracy w handlu.
Dbam o zęby, mam zdrowe i ładne.
@Hejkapi: w IT się teraz nie wbijesz. Za dużo chętnych po bootcampach, recesja, firmy czekające na AI aż będzie można zautomatyzować klepaczy
@Hejkapi xD nie chce podcinac skrzydel, ale serio zastanow sie nad tym dobrze, aktualnie do it wchodza ludzie po studioach kierunkowych w tym temacie z rocznika 2000-2003,
@zycia_nie_sens: Ty mówisz serio? rok temu wydawałem tyle w tydzień i w sumie nawet nic z tego nie miałem. Teraz muszę za to opłacić wynajmowane mieszkanie i z tego co zostanie przeżyć miesiąc. dobrze ze wypłata zaraz.
@Hejkapi: możliwości jest mnóstwo. Pytanie jakie masz możliwości intelektualne, finansowe, czasowe, ile jesteś w stanie poświęcić. W tym wieku właściwie można zacząć całą wyższą edukacje od nowa. Jeżeli interesuje cię poważna kariera to obierz kierunek jaki ciebie interesuje, rozpisz elementy, które musisz zrealizować aby to osiągnąć i działaj.

Przynajmniej opisz jakie obszary ciebie interesują. IT, prawo, medycyna, lotnictwo? Musimy zawęzić obszar poszukiwań opcji dla ciebie. "kurs" to brzmi jak przepis na
@karmazynQwerty: Ciężko powiedzieć ograniczyłem się do IT i Handlu czymkolwiek, sprzedam płaszcz na pustyni. Całe życie miałem finansowane z przestępstw i procederów. Ciężko mi się odnaleźć w legalnym świecie. Znajomi mi podpowiadaja żebym nadawal sie na jave front endowca ale z programowania wiem tyle ile uda mi się przekopiować z kogoś pracy i to edytować. W obecnej #pracbaza są zadowoleni z tego. Obecnie mam średnio z czasem jak i pieniędzmi (nie
jave front endowca

@Hejkapi: nie ma kogoś takiego :D. Albo javowiec, albo frontendowiec, albo fullstack (wtedy może być stack Java + technologie frontendowe)

Po tym co napisałeś poszedłbym w handel złomami sprowadzonymi z zachodu. Umiesz sprzedawać, pewnie języki ogarniasz jak w handlu robisz, interesujesz się samochodami. Nie czekałbym tylko działał.
Już nawet zastanawiałem się nad jakimiś dziwnymi streamami, coś gram. Czasami uda mi się coś głupiego powiedzieć, ryj chyba nie brzydki