Wpis z mikrobloga

No zobaczyłem pokasował, jego wątek w sumie. Myślałem, że nie wiaodmo co.

Skasowane zostały w tym serio dobre, długie komentarze, z którymi trudno było się nie zgodzić.

@vorio: Długość nie ma znaczenia, że tak powiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Reszta jest Twoją opinią, w sumie nie odpowiedziałeś na moje pytanie, bo
  • Odpowiedz
  • 0
@Mutare_mundi: Przecież odpowiedziałem... Jego wątek ale nie jego zbiórka, Ludzie mają prawo się wypowiedzieć i zadawać pytania. ALe okej, jeśli nie widzisz nic złego w kłamstwie (rzekomo 2 razy była zwiększana kwota, a wiemy że wiele więcej), braku celu zbiórki, manipulacji no to się nie dogadamy, elo
  • Odpowiedz
  • 0
A no mają, a on ma prawo je usuwać, w swoim wątku ( ͡° ͜ʖ ͡°) (oczywiście ma to wpływ na jego wizerunek)

Tak jak pis ma prawo ograniczać wolność prasy, bo wygrali wybory w swoim państwie i mają władzę, nie?

W sumie, słabe, że dyskusja z Tobą polega na tym, że mi coś wmawiasz. Jeżeli tamte komentarze miały podobny format to sorry,
  • Odpowiedz
Tak jak pis ma prawo ograniczać wolność prasy, bo wygrali wybory w swoim państwie i mają władzę, nie?

@vorio: sorry, ale mieszasz nomenklatury i pojęcia...akurat dziś nie mam żyłki edukatora i nie będę tłumaczył, ale błądzisz...

Co ja Ci
  • Odpowiedz
@vorio: ok, mniej więcej mi wszystko naświetliłeś. Dzięki.

Wygląda na tem moment, że bazujecie na pomówieniach i nic więcej. (obyście się nie zagalopowali i nie trafili pod odpowiedni paragraf)
Z drugiej strony to spoko, że ktoś patrzy na to sceptycznie i pilnuje.
  • Odpowiedz
  • 0
@Mutare_mundi: weź pls zejdź z tej ambony, bo twoj protekcjonalny ton nie zachęca do dyskusji

@vorio: "ALe okej, jeśli nie widzisz nic złego w kłamstwie " to jest klasyczna insynuacja, że też w tak krókim wątku nawet nie wyłapałeś.

Wmawianie czegoś oznacza przekonanie kogoś do przyjęcia fałszywego przekonania lub stworzenie sytuacji, w której osoba jest manipulowana, aby uwierzyła w coś nieprawdziwego

że dyskusja z Tobą polega na tym,
  • Odpowiedz
@vorio: no sorry, ale całe Twój post jest wmawianiem mi, że oni oszukujo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Na dodatek isnynuujesz mi, że widzę coś złego w kłamstwie.

Całość jest słaba, no przykro mi
  • Odpowiedz