Aktywne Wpisy
Veg73 +66
Takie pytanie do wegan.
Często oburzacie się, że idąc na imprezę nie ma dla was co jeść, bo wszystko zawiera składniki pochodzące od zwierząt. Pomijam jakieś mixy warzyw.
Chcielibyście jakkolwiek, aby gospodarz uszanował to, że takich rzeczy nie jecie.
Czy weganie w takim razie robiąc imprezę w domu smażą przysłowiowego "schabowego", aby uszanować wolę gości czy też narzucają im wegańską dietę?
A może dyskryminacja i takich osób nie zapraszamy?
Często oburzacie się, że idąc na imprezę nie ma dla was co jeść, bo wszystko zawiera składniki pochodzące od zwierząt. Pomijam jakieś mixy warzyw.
Chcielibyście jakkolwiek, aby gospodarz uszanował to, że takich rzeczy nie jecie.
Czy weganie w takim razie robiąc imprezę w domu smażą przysłowiowego "schabowego", aby uszanować wolę gości czy też narzucają im wegańską dietę?
A może dyskryminacja i takich osób nie zapraszamy?

Creatinee +77
Tak nawiązując do niedawnego wpisu. Dziś nie poszłam do pracy, bo jakoś niefortunnie ojciec mi zmarł. Oto co kolega mi napisał.
#januszebiznesu
#januszebiznesu
źródło: temp_file9188810715946222065
Pobierz

#afera #julia #terapia
https://wykop.pl/wpis/72092573/przekopiowuje-z-profilu-lola-poland-tu-justyna-zal
Skasowane zostały w tym serio dobre, długie komentarze, z którymi trudno było się nie zgodzić. Narracja, która mu nie pasuje to ta, że ludzie odbierają wiele elementów z tej zbiórki za śliskie
@vorio: Długość nie ma znaczenia, że tak powiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Reszta jest Twoją opinią, w sumie nie odpowiedziałeś na moje pytanie, bo
@vorio: hm..wcześniej nie widziałęm ostatniego zdania, dziwne. ok,rozumiem.
Tak jak pis ma prawo ograniczać wolność prasy, bo wygrali wybory w swoim państwie i mają władzę, nie?
@vorio: sorry, ale mieszasz nomenklatury i pojęcia...akurat dziś nie mam żyłki edukatora i nie będę tłumaczył, ale błądzisz...
Wygląda na tem moment, że bazujecie na pomówieniach i nic więcej. (obyście się nie zagalopowali i nie trafili pod odpowiedni paragraf)
Z drugiej strony to spoko, że ktoś patrzy na to sceptycznie i pilnuje.
Na dodatek isnynuujesz mi, że widzę coś złego w kłamstwie.
Całość jest słaba, no przykro mi