Aktywne Wpisy
thesis +26
Czy to dziwne że mając 20 lat jaram się minivanami jak jakiś ojciec rodziny? Takim space starem z 1998 mógłbym jeździć bardzo chętnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
Lolenson1888 +25
Mam specyficzny problem i liczę, że poratujecie mnie dobrą radą. Otóż w moim bloku od jakiegoś czasu przyjmuje p---------a xD
Jedna albo więcej. Osiedle na warszawskiej Woli, nowe bloki od deweloperów rosną tu jak grzyby po deszczu. Nie zdawałem sobie sprawy przenosząc się tu 2 lata temu, że to podobno nowe zagłębie stołecznych burdeli. Sama obecność pani lekkich obyczajów nie jest aż tak dużym problemem co kręcący się podejrzani klienci - jacyś
Jedna albo więcej. Osiedle na warszawskiej Woli, nowe bloki od deweloperów rosną tu jak grzyby po deszczu. Nie zdawałem sobie sprawy przenosząc się tu 2 lata temu, że to podobno nowe zagłębie stołecznych burdeli. Sama obecność pani lekkich obyczajów nie jest aż tak dużym problemem co kręcący się podejrzani klienci - jacyś
Często oburzacie się, że idąc na imprezę nie ma dla was co jeść, bo wszystko zawiera składniki pochodzące od zwierząt. Pomijam jakieś mixy warzyw.
Chcielibyście jakkolwiek, aby gospodarz uszanował to, że takich rzeczy nie jecie.
Czy weganie w takim razie robiąc imprezę w domu smażą przysłowiowego "schabowego", aby uszanować wolę gości czy też narzucają im wegańską dietę?
A może dyskryminacja i takich osób nie zapraszamy?
@Veg73: nikt o zdrowych zmysłach nie zaprasza na imprezę tych odklejencow
1. ten nie je miesa
2. ten nie je swini, ale je krowe i kurczaka
3. ten nie je krowy, ale je swinie i kurczaka
4. ten jest z jakiejs kasty, ktora nawet ziemniakow nie je, bo gina jakies robaki z gleby przy tym
5. ten je tylko ryby
@Przegrywek123: nie wszyscy :P
Beka była jak na imprezie firmowej zamówiła sobie z karty frytki z majonezem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Przegrywek123: a co z carnivore?
Nie rozumiem czemu się oburzasz. Też masz w garażu zamówioną paletę nutelli a jesteś weganką? To muszę cię uświadomić że nutella ma w sobie mleko i wegańska nie jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ
A osoby na diecie " Kwaśniewskiego" - "dieta optymalna"