Aktywne Wpisy
Milo900 +1
Iść na sor?
Dzis robilem porzadki w ogrodzie, stare konary przesuwalem , dzewka, drewko itp. duzo robali bylo.
Poszedlem do domu, wykapalem sie i tak dziwnie dretwieje mi to miejsce, delikatnie piecze xD
Generalnie cierpie na nerwie lękową, zwiazana ze stanem zdrowia i sobie wkrecilem ze mnie jakis pajak ukasil albo cos innego.
To
Dzis robilem porzadki w ogrodzie, stare konary przesuwalem , dzewka, drewko itp. duzo robali bylo.
Poszedlem do domu, wykapalem sie i tak dziwnie dretwieje mi to miejsce, delikatnie piecze xD
Generalnie cierpie na nerwie lękową, zwiazana ze stanem zdrowia i sobie wkrecilem ze mnie jakis pajak ukasil albo cos innego.
To
akaisterne +27
Mamele mnie namawia do pracy w prywatnej przychodni na rejestracji. 5500 brutto albo wiecej. Calkiem blisko. Mysle, ze moglbym sobie poradzic, ale mam 5 lat neetu i nie wiem, jak to wytlumaczyc. Nie umiem klamac. Over.
#przegryw
#przegryw
Prolog:
Epliog:
To nie bait, kto jeszcze się podzieli takimi historiami? Bo ja mam całkiem sporo xD
#januszex #praca #pracbaza
Ale były momenty zwątpienia w liczeniu xD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mój ex-janusz znalazł w piwnicy baniak na zlewki (stare oleje z kosiarek, ktoś kiedyś tam naszczał po pijaku, itd.). Od razu stwierdził, że do baniaka (tam... 5 czy 10 l. pojemności) ktoś wlał paliwo (była stacja do tankowania wózków widłowych) i schował, żeby po pracy wynieść z zakładu.
Wbiegł na halę z tym baniakiem wrzeszcząc, że jesteśmy złodziejami. Kazał podstawić wózek i wlać tę ropę
Ten wątek to złoto