Aktywne Wpisy
LittleOpa +3
Daję 100 zł i pytam państwa: czy picie piwa 0,0% przez opiekuna zamiast wody w trakcie spaceru z wózkiem jest ok czy nie ok?
#piwo #dzieci #wychowanie #pytanie #tatacontent
#piwo #dzieci #wychowanie #pytanie #tatacontent
ewa-m +4
#zwiazkiromatyczne #depresja #zycie
Chyba powoli przestaję wierzyć że mogę poznać kogoś wartościowego. Ostatnio bardzo źle się dzieje - ciężka choroba mamy, rzucenie przeze mnie praca z powodu bardzo opóźnionych terminów wypłat, wysyłanie CV i czekanie na odzew...
Ostatnio myślałam że poznałam kogoś fajnego ale bardzo się myliłam. Do tego wykop namieszał mi a głowie, bo ciągle czytam że faceci 30 plus wolą dwudziestki, najlepiej 10/10 a jak jest się przeciętną trzydziestolatką to
Chyba powoli przestaję wierzyć że mogę poznać kogoś wartościowego. Ostatnio bardzo źle się dzieje - ciężka choroba mamy, rzucenie przeze mnie praca z powodu bardzo opóźnionych terminów wypłat, wysyłanie CV i czekanie na odzew...
Ostatnio myślałam że poznałam kogoś fajnego ale bardzo się myliłam. Do tego wykop namieszał mi a głowie, bo ciągle czytam że faceci 30 plus wolą dwudziestki, najlepiej 10/10 a jak jest się przeciętną trzydziestolatką to
To jest XXI wiek a Polska ma mentalność talibów.
Czy coś jest jeszcze w ogóle normalnego w tym kraju? Dlaczego nikt nie zauważa niebezpieczeństwa konserwatywno-religijnej ideologii która wchodzi prywatnie ludziom do łóżek?
Pora przestać interesować się głównie populizmem konfederacji odnośnie obietnic podatkowych które są niemożliwe do zrealizowania a zacząć interesować się niebezpieczną sekciarską ideologią. #polityka
Komentarz usunięty przez moderatora
@Filippa: ale jak 2-3 dni temu KO ogłosiło program podatkowy z obniżkami to już jak najbardziej jest możliwe do zrealizowania xD
@Filippa: nie ma to wplatywac polityke w kazdy zakatek internetu
@Filippa: bo jeszcze na szczęście posiadanie określonych poglądów nie jest karalne, niezależnie od tego jak bardzo ci się nie podobają
@CyfrowyD: ale #!$%@? jak potluczony. chyba nigdy nie brales udzialu w porodzie. moze jeszcze sobie pielegniarki moze wybrac i one beda koktajle przynosic? co z tego, ze mozesz wyobrac lekarza jak to czy on przy porodzie bedzie to zalezy od tego czy akurat bedzie mial tego dnia dyzur. warunki to wybierasz
materiał TVN jest tendencyjny. Lekarz psychiatra zadzwonił na policję i zgłosił że jego pacjentka dokonała w domu samodzielnie aborcji i teraz chce się zabić. Działanie policji w takim przypadku polega na zatrzymaniu samobójcy, przeszukaniu I odebraniu mu wszystkich przedmiotów którymi może sobie zrobić krzywdę. Należy też ustalić źródło nielegalnego obrotu i wytwarzania leków a także "przedstawicieli handlowych" którzy ją namówili do zrobienia sobie krzywdy.
@L3gion: Szkoda, że jakoś nie używasz określenia #!$%@? wobec kobiet którym brakuje empatii aby spojrzeć na problemy męskiej części społeczeństwa. No ale wiadomo - w cuckoldstanie stabilnie XD