Aktywne Wpisy

kyIiejenner +14
bardzo rzadki widok, ja bez pomalowanych ust i brwi

Wisimiwur +184
W kwietniu dowidziałem się, że będę ojcem.
W sierpniu widziałem, że to będzie syn.
Dziś dowiedziałem się, że mój syn może nie dożyć chwili narodzin.
Jestem zdruzgotany. Totalnie zdruzgotany. Zostały dwa miesiące do porodu. Mieliśmy piękny czas wspólnie. Masaże brzucha, zachcianki, żarty z tego, że nie będę już jej więcej dmuchał balonów, bo jednego już nadmuchałem, mój ojciec zaczął inaczej ściskać mi rękę na powitanie i widziałem łzy w jego oczach po
W sierpniu widziałem, że to będzie syn.
Dziś dowiedziałem się, że mój syn może nie dożyć chwili narodzin.
Jestem zdruzgotany. Totalnie zdruzgotany. Zostały dwa miesiące do porodu. Mieliśmy piękny czas wspólnie. Masaże brzucha, zachcianki, żarty z tego, że nie będę już jej więcej dmuchał balonów, bo jednego już nadmuchałem, mój ojciec zaczął inaczej ściskać mi rękę na powitanie i widziałem łzy w jego oczach po

Gość - morderca to naprawdę jakiś psychol.
Zastrzelić drugiego chłopa o babę to już jakaś chora akcja.
Zrozumiałbym dać po ryju, tak po męsku, żeby odreagować albo dać upust swojej złości ale mieć lub zdobyć broń i zastrzelić w sumie niewinnego chłopa?
Ja znam sytuację, że laska zdradziła kolegę to wiecie co zrobił ten zdradzony kolega? Pojechał do typa z którym laska go zdradziła i dał mu dwa dni na oddanie 3 tysięcy złotych bo tyle wydał na wynajęcie mieszkania. Inaczej ryj skuty.
I koleś na drugi dzień z kasą a kumpel oczywiście laske spakował i wywalił.
@salvador5000: ?
Przecież chłop z giwerą, to jej były.
@salvador5000: to niezły kolega, skoro jeździ po facetach, bo jego dziewczyna się puszcza XD
@salvador5000: pytam całkowicie bez złośliwości - jak laska decyduje się zdradzić swojego partnera z drugim gościem, to czemu niektórzy uważają że ten drugi jest czemukolwiek winny?
@salvador5000: ale to nie powinien od niej tego wymagać a nie od boga ducha winnego randomowego typa?
W tym Poznaniu to ogólnie inna akcja. Gość był półtora roku z dziewczyną a tu wpada wariat z klamką i zabija. Chore