Wpis z mikrobloga

#poznan Kuźwa, #!$%@? akcja. Jestem na wakacjach, słaby dostęp do internetu i tak czytam ile da radę o tej sytuacji.
Gość - morderca to naprawdę jakiś psychol.
Zastrzelić drugiego chłopa o babę to już jakaś chora akcja.
Zrozumiałbym dać po ryju, tak po męsku, żeby odreagować albo dać upust swojej złości ale mieć lub zdobyć broń i zastrzelić w sumie niewinnego chłopa?
Ja znam sytuację, że laska zdradziła kolegę to wiecie co zrobił ten zdradzony kolega? Pojechał do typa z którym laska go zdradziła i dał mu dwa dni na oddanie 3 tysięcy złotych bo tyle wydał na wynajęcie mieszkania. Inaczej ryj skuty.
I koleś na drugi dzień z kasą a kumpel oczywiście laske spakował i wywalił.
  • 11
Ja znam sytuację, że laska zdradziła kolegę to wiecie co zrobił ten zdradzony kolega? Pojechał do typa z którym laska go zdradziła i dał mu dwa dni na oddanie 3 tysięcy złotych bo tyle wydał na wynajęcie mieszkania.

@salvador5000: to niezły kolega, skoro jeździ po facetach, bo jego dziewczyna się puszcza XD
@cadcadcad nie, nie. Ja tak nie myślę. Chłop nawet może nie wiedzieć, że laska ma kogoś.
W tym Poznaniu to ogólnie inna akcja. Gość był półtora roku z dziewczyną a tu wpada wariat z klamką i zabija. Chore