Wpis z mikrobloga

@okcydencik: już od kilku lat nie byli razem, 10 dni temu zaręczyła się z Konradem(Kordianem), a psycholowi #!$%@?ło, bo nie mógł się z tym pogodzić, że "jego dziewczyna" ma narzeczonego
  • Odpowiedz
@Cyslav: a w pierwszej turze głosował na Żółtka i co z tego?

bardziej by mnie zastanawiał fakt, że był mocnym zwolennikiem powszechnego dostępu do broni (sam miał pozwolenie na broń), co zaszczepiło w nim środowisko korwinowskie
  • Odpowiedz
@jaynovak87: A skąd wiesz, że korwinowskie, i jakie ew. miało to skutki po tylu latach? Ofiara też była korwinistą, może naczytał się na wyborczej, że konfiarze to faszyści, i chciał jednego sprzątnąć? Strasznie na siłę dorabiacie tę konfę do tego.
  • Odpowiedz
@Cyslav: Od wielu lat jestem na zamkniętych grupach facebookowych, na których oboje byli. Widać było jakie mieli sympatie polityczne (ofiary nie nazwałbym korwinistą, choć faktem jest, że wiele lat miał epizod startu z list KNP)

Też jestem zdania, że dorabianie polityki w tej sytuacji jest nad wyrost, aczkolwiek akurat temat zafiksowania się bronią przez tego zabójcę nie powinien być zamiatany pod dywan, gdyż typ miał broń w pełni legalnie
  • Odpowiedz
@jan_sebastian_dzban: @Dominek Ja trochę dalej nie kumam całości. Ona i jej narzeczony mieszkali w Łodzi, i na weekend przyjechali do Poznania a MB żył w..? Poznaniu? Łodzi? Jak w Łodzi to rozumiem, że celowo przyjechał za nimi do Poznania?
  • Odpowiedz
@kamil-talaga-18: w zasadzie skąd wiadomo, czy to może Konrad nie był punktem zapalnym w całej tej sytuacji? Przecież dobrze wiedział, co tamten odwala. Kto normalny jedzie do miasta byłego swojej laski, który wykazuje niepokojące zachowania, a do tego jeszcze publicznie pokazuje relacje z tego wyjazdu, kiedy tamten wszystko widział? Nie bronię strzelającego, ale osobiście coś mi tu śmierdzi. Wszyscy przyjęli, że to Mikołaj miał obsesję i ustawił to zdjęcie, a
  • Odpowiedz