Wpis z mikrobloga

pszemek z plemiona.pl za ten zwiad co wysłałeś na mnie a byliśmy w sojuszu i powiedziałeś że ci się klikło przypadkiem i nie można anulować a później mnie zaatakowales i straciłem wszystko to było 15 lat temu jak byłem małym chłopcem chce ci tylko powiedzieć że dostaniesz w------l ty stary chuju
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

miałem podobnie. Dostałem #!$%@?, po uprzednim kłamstwie, od gościa z top20 (z top10 gildii na serwerze). Ja chciałem sobie po prostu casualowo poklikać. Prawie rok mi zajął plan zemsty: zostałem bogiem wojny, spotkałem wspaniałych ludzi z którymi zrobiłem gildię (wbiliśmy top5) i #!$%@?śmy CAŁĄ gildię, militarnie i politycznie, tego #!$%@? który mnie zabił.

#!$%@?ć GOTYX

Niedługo po tym oddałem władzę (chociaż to dużo powiedziane bo system polityczny w szczytowym okresie gildii to
  • Odpowiedz
@ReeceWithouterpoon: O, też podzielę się swoją historią:
Grałem jak byłem w gimbazie. A że byłem głupi to na forum gildii swój telefon podałem( z resztą jak 90% członków). Problem był taki, że byłem na granicy z wrogą gildią i kiedyś dostałem opcję szpiegostwa dla wrogiej gildii w zamian za brak ataków(deal życia). Dzięki mnie wroga gildia trafiła to topki. Sielanka trwała z pół roku - ktoś z wrogiej gildii doniósł
  • Odpowiedz
Poleci ktos jakies fajne gry przegladarkowe? Najlepiej cos w stylu imperium diablo albo blood wars, ale jakis ogame tez moze podejdzie
  • Odpowiedz