Wpis z mikrobloga

@Ktore_to_juz_konto: Tu można zrobić długą nitkę cytatów, które się źle zestarzały XD

Od wczesnej zimy odpowiadam już po raz 153. na to pytanie. Powiedziałem, że nie wybieram się do Brukseli i to podtrzymuję

- oświadczył premier Donald Tusk, pytany o to, czy ubiega się o stanowisko przewodniczącego Rady Europejskiej.
  • Odpowiedz
skandal, tusk okłamał polactwo dla jego własnego dobra xD

a pisowcy bynajmniej dali pieniążki na bombelki

@PozdroPocwicz: czekaj dobrze rozumiem?
Pis kłamie dla własnego dobra skandal
Tusk kłamie dla własnego dobra bohater
  • Odpowiedz
w której sprawie pis kłamie? Cały problem polega na tym, że pisuarskie zwierzęta obiecują darmowe pieniążki a później je faktycznie rozdają, gdzie powcy kłamią żeby dostać władzę.

@PozdroPocwicz: Tu pełna zgoda, PiS w przeciwieństwie do PO stara się zrealizować swoje obietnice wyborcze. A co do kłamstw to znalazło by się tego trochę, niestety ale można uznać, że synonimem słowa polityk jest kłamca ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@kulass: ja to pamiętam że około 2010-2015 roku to tusk byl hejtowany przede wszystkim za klamanie. A teraz neuropki wytykają mentzenowi ze nie można żartować że sie zlikwiduje "zus, tvn, pis" bo to jest kłamstwo.
  • Odpowiedz
ja to pamiętam że około 2010-2015 roku to tusk byl hejtowany przede wszystkim za klamanie. A teraz neuropki wytykają mentzenowi ze nie można żartować że sie zlikwiduje "zus, tvn, pis" bo to jest kłamstwo.

@Ktore_to_juz_konto: Neuropki jeszcze parę miesięcy temu tłumaczyły, każde kłamstwo Tuska tym, że on musi kłamać\obiecywać, żeby wygrać z PiS.
Sam Tusk w to chyba dość mocno uwierzył, bo z początkiem kampanii był euroentuzjastą, antyklerykałem, a teraz
  • Odpowiedz