Aktywne Wpisy

WonszEkspert +8
Biorę po 1000zl od każdej z drużyn i słucham, dlaczego ludzie piszą że nagrywający miał pierwszeństwo. (╥﹏╥) mam nadzieję że na światłach “kolizyjnych” nigdy ich nie spotkam. #kierowcy #patologiazewsi

Mr_Przyjemny +288
źródło: temp_file8084767046276324643
Pobierz

Każda zmiana w życiu mnie przeraża. Każda.
Życie mnie teraz przeraża. Ogarniacie, że przez 1,5 miesiąca rozmyślałem, czy na pewno potrzebuje kupić sobie nowe tshirty? Kupiłem od razu 6, dalem 300zł i teraz mam wyrzuty sumienia, że za dużo wydałem. I żeby nie było, zarabiam nawet nieźle, może nie 15k brutto, ale też nie 4k brutto. Lubię grać na kompie, ale już nie daję rady sobie z nowymi tytułami. Od marca zbieram się do jego wymiany. Mam zamiar sprzedać działkę, żeby kupić mieszkanie - to mnie tak zajebiście przeraża, że chyba na zawał pierdyknę zanim to się stanie.
Jak mam tego dokonać, jak kupienie sobie głupiego tshirtu to wyzwanie?
Teraz siedzę, piątek wieczór i się smucę. Tworzę ten wpis, sam nie wiem po co, słucham muzyki i myślę, o ile byłoby łatwiej, gdyby mnie po prostu nie było. Tylko, czy niebyt coś daję? Wciąż mam nadzieje, że mi się uda, że dam radę dojść do momentu w którym będę mógł sobie powiedzieć, że jest ok. Tylko tyle, nie mówiąc już o jakimś mitycznym szczęściu.
Jednak to są wyznania, anonimowe, pewnie nikt nie oczekuje czytania tutaj smutów ponad 30letniego faceta. A może tu też się mylę?
Sam nie wiem, nie wiem co robić i jak żyć. Najchętniej spędzałbym całe dnie leżąc w łóżku, załatwiając podstawowe potrzeby fizjologiczne i bezmyślnie marnując czas. Tak jest bezpiecznie, tak jest stabilnie. To taka autostrada do śmierci bez zbędnego ryzyka.
Może warto jednak zaryzykować? Tylko w którą stronę?
Idę wyjarać kilka szlugów, może zacznie mi się chcieć choć troszkę żyć.
Dzięki, że przeczytałeś.
#depresja
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: i tak się nudzę ;-)
Tak, chodzę na terapię od kilku miesięcy. Niestety poza tym nie mogę liczyć na wsparcie ze strony bliskich.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
Całe życie bałem się zaryzykować a przy okazji miałem słabych doradców w postaci starych i wyjechałem poza planszę. Teraz każdy ma to w dupie. Pamiętaj, żyjesz dla siebie i
Całe życie bałem się zaryzykować a przy okazji miałem słabych doradców w postaci starych i wyjechałem poza planszę. Teraz każdy ma to w dupie. Pamiętaj, żyjesz dla siebie i