Wpis z mikrobloga

Ten portal i moderacja to jakiś żart. Od kilku dni cały wykop zalany kacapskimi wysrywami o wołyniu, wpisami atakującymi Ukraińców i inna propagandą. Moderacja nie reaguje na zgłaszane wpisy, olewa zgłoszenie multikont ruskich trolli. Dla mnie coś takiego jest na równi ze wspieraniem zbrodniczych działań rosyjskich na Ukrainie. Wstyd mieć tu konto bo wykop staje się oficialną tubą propagandową rossji.
#ukraina #woja #moderacja
  • 65
  • Odpowiedz
To chyba słabo coś czytałeś te moje komentarze bo cisnę tam po ruskich równie zacnie co po was Ukraińcach

@kikiton: no ja Ukraińcem niestety dla Ciebie nie jestem :)
  • Odpowiedz
@Lutaklika: a weź #!$%@?, na wykopie od co najmniej 10 lat są informacje o Wołyniu i bardzo dobrze bo trzeba o tym pamiętać, jest to coś co musi zostać w pamięci pokoleń, nawet Andrew Dude o tym ostatnio mówił
  • Odpowiedz
Ten portal i moderacja to jakiś żart. Od kilku dni cały wykop zalany kacapskimi wysrywami o wołyniu, wpisami atakującymi Ukraińców i inna propagandą.

@Lutaklika: od ponad roku jest zalany uk i jak te kilka wpisów się pojawi to od razu ruskie próbują wygrać wojne.... no niezłe te dragi które bierzesz
  • Odpowiedz