Aktywne Wpisy
NightWing +128
Ale mnie barberka urządziła :(. Kark zjechany na maksa, przez brak umiejętności obsługi trymera. Pani Ania zwaliła to na moją skórę i że tak często u innych klientów się zdarza. Po czym skasowała mnie za wizytę. W domu jak zobaczyłem te ślady to przecież to wygląda jakby mnie ktoś nożem zaatakował. Szefowa powiedziała, że do godziny ślady zejdą xd. Poprosiłem o zwrot kasy to sobie kupię chociaż octenisept.
#!$%@? nigdy więcej barberów.
#!$%@? nigdy więcej barberów.
Programista500plus +203
Tu nie ma co grać tu trzeba dzwonić. Po psychologów oczywiście. Bo nawalić w nachy grając z mistrzem ESTONII to trzeba mieć jednak #!$%@? talent.
1-0 z Florą u siebie, mistrzem ESTONII, który przyjechał bez kilku kluczowych graczy. 1-0 po tradycyjnym już wyciągnięciu meczu przez Kovacevica. 1-0 po bramce z #!$%@?, strzelonej na farcie.
Przy takiej kontroli meczu i absolutnym gównie taktycznym, które prezentowała Flora mamy prawo oczekiwać lekkiego 3-0. Raków w takim stanie to niech zapomni o jakiejkolwiek grze w Europie na ten moment jak nie potrafią roznieść jak gówno po polu drużyny która, nie potrafi ustawić obrony do klasycznego prostopadłego podania, czy daje sobie wjeżdżać w pole karne jak Ferrari w Polaka. A dodajmy do tego, że grali u siebie. Anemiczny atak, który wyglądał jakby MISTRZ ESTONII plątał nogi mistrzowi Polski xD
Skurcze. Jakim #!$%@? 1/3 zawodników łapie skurcze, a 40-letni Wasilijew #!$%@? se piłeczki przez pół boiska bez zadyszki i gra cały mecz bez marudzenia. To co oni robili w okresie przygotowawczym? Znowu ktoś zajechał piłkarzy jeszcze przed początkiem sezonu? Bo tak to wygląda patrząc jak świeżo grali ludzie, którzy dopiero co do Rakowa przyszli.
Apropo nowych nabytków. Pan Szybki Murzyn. Pan Piłkarz Yeboah, patrzcie białasy jak się gra w piłkę, jak wygląda mental Pana Piłkarza. Ten człowiek każdą minutą na boisku epatował radością, chęcią do gry, zawadiacki uśmiech po zmyłce i strzale na bramce. Zwoliński powiem tylko tyle, że Raków grał 80' bez napastnika.
Trener. #!$%@? się z zmian, a potem pikachu fejs jak się okazuje, że gracze nie dojeżdżają fizycznie i łapią urazy z MISTRZEM ESTONII XDDD
Wygrana, no tak. Ale ja czuje zupełny niesmak kunktatorstwem, którym Raków nas uraczył, bo to nie jest prognostyk na długą przygodę Rakowa nawet nie z LM a z europejskimi pucharami w ogóle.
#mecz #rakow #ligamistrzow
Poza tym skoro trener wie, że ich dojechał na obozie to po co wystrzelił się z wszystkich zmian przed końcem meczu xD?
Moim zdaniem Raków bez Papszuna wyląduje w srodku ligi, z możliwą walką o utrzymanie. Jeśli wylądują w pucharach, to tym gorzej dla Rakowa.