Aktywne Wpisy
mohiccan +117
Po dzisiejszym reportażu chyba rozwiało wszelkie wątpliwości. TVN = TVPiS.
#konfederacja #bekazlewactwa #tvpis #tvn #imigranci #heheszki #4konserwy
#konfederacja #bekazlewactwa #tvpis #tvn #imigranci #heheszki #4konserwy
jestem_tunowy +62
babcia ogląda te fał en i mówi mi że jestem naziol bo chce głosować na konfe a ten mentzen to w ogóle hitler jest bo chce wyjść z uni i zabijać kobiety XD
chwilę z nią pogadałem ale dałem sobie spokój, niby się z tej sytuacji śmieję ale w rzeczywistości przykro mi się zrobiło, bo na co dzień jest taka kochana i tak się dogadujemy a wystarczy jeden głupi reportaż żeby to
chwilę z nią pogadałem ale dałem sobie spokój, niby się z tej sytuacji śmieję ale w rzeczywistości przykro mi się zrobiło, bo na co dzień jest taka kochana i tak się dogadujemy a wystarczy jeden głupi reportaż żeby to
Przecież naprawdę niewielkim kosztem stworzy się miejsca pracy przy założeniu że warunkiem ulgi będzie zatrudnienie przynajmniej jednego/dwóch pracowników na umowie o pracę
Według mnie tak powinny wyglądać nowoczesne ulgi podatkowe; zatrudniasz pracownika za 4000 na rękę? Masz 50% ulgi itd.
To by promowało zatrudnienie i by przy okazji podwyższyło płace skuteczniej niż płaca minimalna
#polityka #konfederacja #gospodarka #neuropa #4konserwy
@wierzgontycymbale: Niewykonalne.
Czyli mówisz że obciążenie nowej firmy ZUSem 2k to morderca przedsiębiorczości, ale nakaz zatrudnienia pracownika za 4k netto (czyli z 7k kosztów pracodawcy) ma ludzi zachęcić do otwierania firmy? ( ͡° ͜ʖ ͡