Chciałbym kupić #pixel z tej aukcji. Czy jest w porządku, mam wątpliwości bo nie mogę się doszukać informacji potwierdzającej że jest to nowy egzemplarz oraz metoda płatności to dodanie karty kredytowej lub konta bankowego. Mógłby ktoś kto jest bardziej obeznany w aukcjach z #amazon potwierdzić czy jest to w porządku aukcja? #pytanie #smartfon #telefony
@HBVST: Amazon nie prowadzi aukcji. To jest oferta nowego telefonu z magazynu Amazona. Dodatkowo jeśli wykupisz sobie abonament Amazon Prime (50 zł rocznie, bardzo polecam, można przy okazji korzystać z Prime Video i darmowych gier w Prime Gaming), to wysyłka będzie darmowa.
@plagueis: Rozumiem, z amazona korzystam praktycznie wogl więc raczej odpuszczę, ale dziękuję za informację. Planuję kupić z udziałem firmy w Niemczech która odbiera i wysyła przesyłki do klientów w innych krajach, tak pokazuje mi że wyjdzie najkorzystniej
Zabawa z AR-15 na strzelnicy, a potem do baru na 4 piwka i powrót do domu samochodem ( ͡º͜ʖ͡º) Zaczyna mi się coraz bardziej podobać w tej Ameryce ( ͡º͜ʖ͡º)
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link