Aktywne Wpisy

Gdyby ktoś się zastanawiał czemu nienawidzę mężczyzn:
A i tak mi ktoś powie, że nie mam prawa czuć się poszkodowana, molestowana, skrzywdzona, straumatyzowana bo inni się nie czują.
Prawda jest taka, że ja większość życia spotykałam się tylko z przykrością od mężczyzn i takie rzeczy tylko przypominają mi traumy z dzieciństwa. Horus by mi napisał żebym po prostu do internetu nie wchodziła pewnie i, że jestem płatkiem śniegu.
#zalesie #gownowpis #depresja
A i tak mi ktoś powie, że nie mam prawa czuć się poszkodowana, molestowana, skrzywdzona, straumatyzowana bo inni się nie czują.
Prawda jest taka, że ja większość życia spotykałam się tylko z przykrością od mężczyzn i takie rzeczy tylko przypominają mi traumy z dzieciństwa. Horus by mi napisał żebym po prostu do internetu nie wchodziła pewnie i, że jestem płatkiem śniegu.
#zalesie #gownowpis #depresja
źródło: 1000014930
Pobierz
Możecie mi zadać dowolne pytanie

Robotnik faktycznie stał na piedestale, inteligent pracujący był jednak bytem nie do końca określonym i w klasycznym marksizmie-leninizmie właściwie niewystępującym, chłop zaś zawsze był podejrzany, zbyt blisko mu bowiem do wrogiego klasowo obszarnika lub kułaka. Ktoś jednak musi produkować żywność, nie da się więc go jako klasy zlikwidować. Można jednak próbować wcisnąć go w ramy uspołecznionej gospodarki.
[...] Więcej jest w linku znaleziska.
------
Jeśli interesujesz się historią i lubisz konkretne materiały (takie z rzetelną bibliografią i ciekawymi zdjęciami/filmikami), to dodaj odpowiedź “wołaj” pod tym postem — z chęcią zawołamy Cię do naszych znalezisk (。◕‿‿◕。) #histmag
------
Ten wpis jest fragmentem materiału z portalu Histmag.org. Więcej jest w linku znaleziska.
Fot. Edward Gierek z wizytą w PGR w Rząśniku, domena publiczna
#historia #ciekawostkihistoryczne #histmag #ciekawostki #mikroreklama #swiatnauki #liganauki #qualitycontent #starszezwoje #gruparatowaniapoziomu #ciekawostki #rozowaihistoria #polska #swiat
źródło: pgr1
Pobierzkiedy komuna upadła , okazało się ,że większość tych niby sukcesów nie miała uzasadnienia ekonomicznego.
ponadto państwo nie jest od tego żeby budować hute czy kopalnie. Gierek kupił licencję na malucha i jak się to skończyło ?
a teraz państwo żadnej licencji nie kupiło i produkujemy 2 mln samochodów rocznie.
ty chcesz mi udowodnić , że za Gierka było super i mi podkladasz jakieś huty stocznie, a