Wpis z mikrobloga

#raportzakcji #raportzpanstwasrodka #popaswpieprz

8
Rano hodowca bezpłodnych kur z kraju trzeciego Ci/pas miętosi Siarę i mówi: nie podoba mi się to. Co ten kogut taki nadpalony? Shrek na to: pewnie w poszukiwaniu jedzenia wszedł do ogniska.
9
Brudas, obdartus i capiący niedomytym fiu/tem Ci/pas u lekarza stanął na wadze. Lekarz: coś za dużo pokazuje, niech pan wyjmie portfel z kieszeni. Po chwili: dziwne, waga w ogóle nie spadła...
10
Olkoholik w zaawansowanym stadium zaniku komórek mózgowych Ci/pas od godziny podlewa krzewy pod pomidory. Przychodzi Shrek i mówi: Ci/pas, co ty robisz? Przecież to są zwykłe chwasty, krzewy pomidorów mamy w innym miejscu.
11
Pospolity oszust, mitoman, kłamca i konfabulant Ci/pas jedzie motorynką z cieknącym olejem, bez płynu hamulcowego oraz pedałem gazu doczepionym na tretytkę. Wszystkim po drodze mówi "Susdej". Khmerzy między sobą: kto to do cholery jest? To ten stulejarz, ktorego wszyscy mechanicy rżną na kasę.
12
Impotent i zachlana moczymorda Ci/pas zgłosił się do lekarza z odparzonym fiutkiem i przypalonymi jajcami. Lekarz pyta: co się stało? Ci/pas: Cały dzień jeździłem motorynką, spodnie w kroku były dziurawe, a majtki miałem przetarte.
13
Shrek zakłada kask na łysy łeb. Nagle z kasku wylała mu się woda. Mówi do spłukanego żebraka Ci/pasa: jak to się stało, przecież nie padało? Ci/pas: zachciało mi się szczać po Cambodii i najwidoczniej pomyliłem kaski.
14
Shrek jest wkurzony i mówi do menela z marskością wątroby Ci/pasa: te kury w ogóle nie rosną i nie znoszą jaj. Ta baba musiała nas oszukać. Ci/pas na to: niemożliwe, przecież rozmawiałem z nią po khmersku.
  • 2