Wpis z mikrobloga

No powiem, że już ostatnio miałem dosyć PiSu i miałem zostać wyborcą Konfederacji. Ale PiS na dniach się poprawił
- trzyma dzielny opór ws. pomysłu unijnych towarzyszy ws. relokacji nielegalnych
- wysłali dodatkowe siły na granicę białoruską
- najprawdopodobniej zrezygnował z pomysłu wydawania setek tysięcy wiz pozaeuropejskim przybyszom
- Duda zabrał Zełenskiego do Łucka na obchody pamięci zbrodni wołyńskiej i Zełeński zapalił wraz z nim znicz

Tak więc PiS się trochę naprostował i jeszcze mój głos nie jest ostatecznie przesądzony.

#ukraina #wolyn #pis #konfederacja #imigranci #uniaeuropejska #bialorus #polityka
  • 17
@Aleale2: No właśnie zobaczymy jak z tym wpuszczaniem. I to ogólnie osób z innych kręgów kulturowych - nie wszyscy Nigeryjczycy to muzułmanie, czy znakomita większość Gruzinów nimi nie jest, a i tak jakoś nie mam ochoty zbytnio ich wpuszczać.
@Adamfabiarz: ostatnio widziałem Czeczena z cycatą młodą polką, szli za rękę.Zajebiście pis zabiera młodym polakom kobitki.I zmienia strukturę demograficzną żeby pare hajsu wpadło do budzetu.
@Adamfabiarz: szczerze? Jaki by PiS nie był to trzyma twardą ręką Polskę i prowadzi bardzo dobra politykę zagraniczną ,wewnątrz to trochę #!$%@? ale lepiej i tak niż we francji a konfiarze są prorosyjscy i na nich w życiu nie zagłosuje bo jedyne co oferują to marchewkę na kiju i im nie ufam
trzyma dzielny opór ws. pomysłu unijnych towarzyszy ws. relokacji nielegalnych

@Adamfabiarz: Po pierwsze nie ma takiego przymusu, a po drugie wszystkie partie w Polsce są przeciw. Więc to żaden argument. Zwłaszcza wobec faktu, że PiS dobrowolnie naściągał setki tysięcy muzułmanów. Dalsze ich rządy to gwarant ściągania kolejnych.

Duda zabrał Zełenskiego do Łucka na obchody pamięci zbrodni wołyńskiej i Zełeński zapalił wraz z nim znicz

@Adamfabiarz: Duda nie startuje w wyborach