Wpis z mikrobloga

@gopix: Grałem. Wbiłem 2x 50lvl i parę mniejszych lvli. Bardzo dynamiczna walka, 50 się wbija w miesiąc po czym farmi się bossy i robi eq.
@Elec: No ja nawet właśnie chciałem zagrać, ale potem jak poczytałem to się okazało, że #!$%@? nie gra, jak nie wydasz ze 2-3 dychy miesięcznie.
@franaa: Na wersji EU max lvl jest 60 chyba. Można to wbić na lajcie bez wydawania kasy chociaż od 50lvla jest dość duży "drop" jeśli chodzi o zdobywanego expa, a zabawa z bossami zaczyna się już od 40lvla.

Można się pobawić, i znajdziesz też inne osoby do wspólnej gry, ale o pvp raczej zapomnij. Jak coś to mogę co nieco sypnąć złotem na początek tylko nie pamiętam na jakim serwerze grałem
@Elec: Raczej nie będę zaczynał gry w coś, gdzie mogę zapomnieć o pvp bez wydawania kasy. Zgarnąłem jakiś czas temu Defiance za darmo i poważnie się zastanawiam czy nie dokupić sobie DLC bo bardzo przyjemnie się #!$%@?. Tylko czekam na drugi sezon serialu (liczę przy tym na jakieś zmiany w grze, albo przynajmniej nowe tereny) i może będzie warto, bo naprawdę przyjemnie się #!$%@?.