Wpis z mikrobloga

@Panicz888: #bushcraft here, nie mam dużych wymagań jeśli chodzi o komfort snu i wyposażenie takiego samochodu, a zawsze porszałką się wygodniej jeździ niż t4 xD
Jeszcze stare xc90 wchodzi w grę, ale jak się zaczną psuć te silniki 4.4 od Volvo, to się zesram a go nie naprawię. A jednak co volkswagen to volkswagen ( ͡° ͜ʖ ͡°)
T.....y - @Panicz888: #bushcraft here, nie mam dużych wymagań jeśli chodzi o komfort ...

źródło: IMG_20230708_112726

Pobierz
  • Odpowiedz
@rafal-heros: no, tylko wiesz jak to działa. Cayenne czy xc90 wjedzie bez problemu do centrum Wiednia czy Budapesztu, pozwiedzam co mam pozwiedzać i można jechać się kimnąć nad jeziorem czy w górach, a po powrocie odkrecasz cztery śruby, wywalasz zabudowę, lodówkę, fotowoltaikę i możesz jechać na zakupy czy do pracy. Nie chcę wyrzucać 60k na samochód do używania tylko w weekendy.
  • Odpowiedz
  • 0
@Trauma_Teddy: spoko rozumiem ja akurat T5 używam jako auto codzienne bo bardzo dobrze mi się nim jezdzi. Zabudowę wyjmuje w 30 min. Dłużej mi się schodzi z pakowaniemi na wycieczkę niż wstawieniem zabudowy
  • Odpowiedz