Aktywne Wpisy
Hołownia się k---a skompromitował. Pytają go o Wielichowską - w sumie też idiotyczne pytanie - a ten zamiast powiedzieć "Pytajcie się jej", bo dlaczego miałby się za nią spowiadać to atakuje dziennikarza, bo co on zrobił dla tworzenia zbiorników w kotlinie kłodzkiej.
#powodz
#powodz
dict +222
Skala zaniedbań, bylejakości, dezorganizacji w tym kraju to jest jakaś kpina. Imgw nie ma narzedzi do ostrzegania ludzi przed #powodz nikt nic nie wie. Sutryk powiedział, że spoko, dopiero w czwartek lub piatek będzie zmartwienie.
A informacje, gdzie auto przestawić ludzie sami muszą rozkminiać. By chociaż tę jedną rzecz sprawdzili i poinformowali ludzi... Niech powiedzą, że wystarczy zaparkować w Trzebnicy i wrocić pociągiem. Skąd ludzie mają wiedzieć, gdzie zaleje, a
A informacje, gdzie auto przestawić ludzie sami muszą rozkminiać. By chociaż tę jedną rzecz sprawdzili i poinformowali ludzi... Niech powiedzą, że wystarczy zaparkować w Trzebnicy i wrocić pociągiem. Skąd ludzie mają wiedzieć, gdzie zaleje, a
#blackpill #przegryw #instagram
Związałbyś się z kobietą wyższą od ciebie?
Uwielbiam wysokie laski (ʘ‿ʘ)
Jak na razie to nagrała filmik z jakimś mopem podłogowym xD Do "gustowania" jeszcze daleko. Nagrała taki filmik, żeby się przypodobać manletom i żeby oni zasubskrybowali jej Onlyfans czy co tam ma
No tak, ale nadal ma 191cm, czyli jakiś żałośnie niski procent mężczyzn nawet w Polsce.
Czyli łykasz baita jak pelikan. Mogę ci wysłać tysiące przykładów takich lasek, które mówią jak to one nie preferują "dad buds" czyli ulanego cielska u chłopa. Oczywiście przypadkiem linki do onlyfans i innych platform. Laska to robi celowo, żeby było więcej kliknięć na insta, żeby rozmarzeni manleci sobie trzepali do niej kapucyna
Fajnie byłoby znaleźć sobie dziewczynę, która byłaby wyższa ode mnie, zawsze to jakieś ciekawe doświadczenie :D
Może coś w tym jest. Miałem w pracy laskę 185 co miała chłopa manleta 163+cm. Czasami ludzie właśnie tak się dobierają, żeby się "uzupełniać" np. wysoki, szczupły chłop i niższy od niego ulany wieloryb.