Wpis z mikrobloga

Jest szansa i nadzieja dla manletów takich jak ja i wielu na tagu. Taka amazońska bogini gustuje w niskich facetach, czyli tych poniżej 180cm. Jeżeli nie przeszkadza ci jej wysoki wzrost (213cm) i waga 95kg to czas zapolować. Dodatkowy profit, to jej bracia każdy powyżej 2m jako ochrona przed normikami.

#blackpill #przegryw #instagram

Związałbyś się z kobietą wyższą od ciebie?

• Tak 61.4% (86)
  • Nie 38.6% (54)

Oddanych głosów: 140

materazzi - Jest szansa i nadzieja dla manletów takich jak ja i wielu na tagu. Taka a...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@materazzi:

Taka amazońska bogini gustuje w niskich facetach

Jak na razie to nagrała filmik z jakimś mopem podłogowym xD Do "gustowania" jeszcze daleko. Nagrała taki filmik, żeby się przypodobać manletom i żeby oni zasubskrybowali jej Onlyfans czy co tam ma
  • Odpowiedz
@materazzi:

To nie jedyny jej film na kanale, gdzie oznajmia, że preferuje niskich facetów

Czyli łykasz baita jak pelikan. Mogę ci wysłać tysiące przykładów takich lasek, które mówią jak to one nie preferują "dad buds" czyli ulanego cielska u chłopa. Oczywiście przypadkiem linki do onlyfans i innych platform. Laska to robi celowo, żeby było więcej kliknięć na insta, żeby rozmarzeni manleci sobie trzepali do niej kapucyna
  • Odpowiedz
  • 0
@Davidozz: Może i tak, ale zauważyłem, że ponadprzeciętnie wysokie laski lubują się w facetach sporo niższych od siebie. Nie jest to reguła, ale często się z tym spotykam.
  • Odpowiedz
@materazzi:

Może coś w tym jest. Miałem w pracy laskę 185 co miała chłopa manleta 163+cm. Czasami ludzie właśnie tak się dobierają, żeby się "uzupełniać" np. wysoki, szczupły chłop i niższy od niego ulany wieloryb.
  • Odpowiedz
@materazzi: Być może ludzie maja bezpiecznik genetyczny tj. Być moze ona podświadomie wie, ze jeśli zwiazalaby się z kimś wyzszym to istnialaby duża szansa skazania swoich dzieci na kalectwo związane z nadmiernym wzrostem (gigantyzmem).
  • Odpowiedz
  • 0
@Valfoutre: W pierwszych filmikach podaje, że ma 6'2 lub 6'3. Więc albo kłamie co do swojego wyglądu jak na kobietę przystało, albo urosła przez ten czas. Jej ojciec ma niby 6'2 a widać na filmikach, że jest od niego dużo wyższa.
  • Odpowiedz
@materazzi: niekoniecznie, moje koleżanki 180+ i ja sama mamy raczej facetów w okolicy swojego wzrostu. znam tylko jeden przypadek, kiedy wysoka laska w typie olive oyl jest z niskim, łysym grubaskiem
  • Odpowiedz