Wpis z mikrobloga

#shima #motocykle #motocyklisci
O co chodzi z rozmiarami kombinezonów Shimy? Mierzyłem kombinezon jednoczęściowy w rozmiarze 54 i powiedzmy, że jest ok ale ciężko mi się w nim wyprostować jest jakby przykrótki, na motocyklu cisną mnie jedynie protektory na kolanach, reszta lekko uwiera ale lepiej żeby się ułożyło, niż kupić za dużo. Normalnie noszę rozmiar 50, a tutaj 54 jest na styk. Czy kombinezony jednoczęściowe tak mają? Lepiej wziąć mniejszy, pomęczyć się trochę aż się rozciągnie, czy wziąć większy i jeździć w worku?
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@PiotrFr Tak, skóra. Wydaje mi się, że rozmiar powinien być ok, ale uwiera jednak trochę. Wszystkie wymiary są ok, ale na długość brakuje 3 cm do kostek. przy wysokich butach chyba nie ma to znaczenia i bardziej zwrócić uwagę na resztę wymiarów?
  • Odpowiedz
@Reynald: jednoczęściowe są s---------e, mnie w j---a cisną s--------y dopóki nie mam pozycji jak na moto xD nie patrz ile na dole mają bo i tak będziesz miał wysokie buty
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@oreze a powiedz czy to normalne, że w jednoczesciowych na motocyklu marszczy się skóra na brzuchu? czy powinien być dobrany tak, że w czasie jazdy też opina mnie na brzuchu?
  • Odpowiedz
@Reynald: a nie wiem, ja mam dwuczesciowy (dainese laguna seca 4) bo mi nie pasowal ten sam model jednoczęściwoy, jak sie mocno zginasz na jakims sporcie to raczej bedzie sie marszczyć lekko
  • Odpowiedz