Aktywne Wpisy
wyslij_nudeski +385
Zmieniło się wszystko. Poza Starym.
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
Van-der-Ledre +168
HHahha, ależ się uśmiałem dziś jak gorące przeglądałem. Było kilka wpisów odnośnie ileż to nie wynoszą zarobki w Polsce (Warszawa, Kraków, Trójmiasto, itd.)(reszta to nie jest Polska). Oczywiście oderwane od rzeczywistości wypopki piszą, że teraz 10 tys, to byle kołchoźnik ma, a wogóle to i tak grosze, niewystarczające do godnej egzystencji. Domyślam się, że takie wpisy mogły zasiać w waszych umysłach ziarenko goryczy i zwątpienia. Chciałbym sprostować te bzdury.
W Polsce powiatowej
W Polsce powiatowej
Polska polityka w maksymalnym skrócie:
PiS - popierany przez starych dziadów, wieś, "swoich", dzieciorobów, kler. Program: hajs dla starych dziadów, wsi, "swoich", dzieciorobów, kleru.
PO - popierana przez antypisowców. Program: antypis.
PSL - popierany przez fajnorolników i swoich działaczy. Program: hajs dla fajnorolników i swoich działaczy.
Hołownia - nikogo to nie obchodzi
Lewica - popierany przez młode Julki. Program: wiadomo.
Konfederacja - popierana przez młodych mężczyzn. Program: obowiązkowe ćwiczenia wojskowe dla młodych mężczyzn i skrajnie nierówny wiek emerytalny, przez który mężczyźni są już na starcie skazani na bycie gnojonym w tym smutnym kraju xD
Wiadomo, wolno popierać kogo się chce - na tym polega demokracja - ale czy nie macie przypadkiem takiego dysonansu, że popieracie partię, która obraża wasz intelekt? Przecież te wszystkie alt-rightowe twory są dla mężczyzn prawie tak samo toksyczne jak politycznie poprawna, mizoandryczna lewica. Zresztą, ta druga przynajmniej niczego nie udaje, żeby w żmijowatym stylu zebrać od nas głosy, tylko otwarcie ma w dupie mężczyzn.
Np. w moim przypadku - zagłosuję na PO, bo już rzygam PiS-em. Tak po prostu. Mimo że jestem świadomy, jacy nieudacznicy działają w PO - szczególnie w niektórych samorządach. Nie udaję, że jest inaczej i nie oczekuję od nich niczego nadzwyczajnego. Jedynie wywalenia PiS-u.
Panowie, po co się oszukujecie, że Konfa nam sprzyja?
#bekazprawakow #bekazlewactwa #bekazpisu #pieklomezczyzn #konfederacja #mizoandria #polityka
Skąd ta pewność?
@Odchod_Pasywny: zastanawiałem się, czy w ogóle na to odpisywać, ale widzę, że plusują ci ten komentarz osoby, które tak jak ty nie potrafią czytać ze zrozumieniem, więc wyjaśnię jeszcze raz. Jest to nieco niezręczne, bo
Lepiej by trzecią siłą pozostała miałka partia Hołowni niż jakaś partia skrajna - Kogresówka lub Lewizna. Hołownia ma płynny elektorat który prędzej czy później ucieknie a poza tym kojarzy się z lepszą wersją Kupisa czy palipłota który oszukał młodzież. Jeden obiecywał obalenie systemu w powpuszczał
@Tywin_Lannister: to jakaś nowość? Sam Mentzen to przyznał wprost na konferencji, a kuce mu klaskały. A w komentarzach walą fikoły jak zwykle.
@Odchod_Pasywny: czy któraś z partii z bandy czworga mieni się wszem wobec jedyną przyjazną dla mężczyzn? Bo kuce
Widzę, że stanie się wyborca PO szybko zaniżyło intelekt do średniej tagu neuropa
@Tywin_Lannister: jako przedsiębiorca, który wakacje pomaturalne ma dawno za sobą i nie pójdzie na szkolenia ani nie będzie płacił ZUSu, oddając głos na Konfederację mam obiecane:
1) brak obowiązkowego ZUSu i przy okazji emerytury, na którą nie
@Odchod_Pasywny: no ale za PO nikt trzeźwy by nie stawiał argumentacji że jest za mężczyznami, a za Konfederacją kilkukrotnie były tego typu argumenty - więc logiki ten wpis nie jest pozbawiony
@ajron_men: czyli jak na konfederackiego zamordystę przystało zakaz czy nakaz jest spoko, bo mnie nie dotyczy.
@ajron_men: XDDDDDDDD
@ajron_men: ale wiesz, że jeden z waszych liderów, niejaki Bosak, jest odmiennego zdania?
@Tywin_Lannister: i widac, ze nawet programu PO nie czytales xD
@Odchod_Pasywny: PO to jedyna partia w PL, która zrównała wiek emerytalny xD