@MrBoston: androidziarze zaczęli rozpowszechniać pierdy, że IPhone są prestiżowe, bo drogie (jakby teraz inne flagowe były tanie) i tka już zostało. Telefon prestiżowy xD Nikt, ale to nikt kogo znam a ma IPhone jakoś nie pisze wysrwyow na mirko, piszą to boldupiący ludzie którym albo się IPhone #!$%@?ł, albo nie potrafią go używać, albo ich na niego nie stać i maja ksiałomi za 600zł. Różnica jest taka, że normalni ludzie nie
oba większe i cięższe, dla mnie w kategorii cegły.
@aarahon: Do ip8 podstawowego porównujesz? Oprę się na Z10. Różnica w masie 12%, w długości podobnie, szerokość praktycznie taka sama, grubość to 1/5 prawie. Kategoria cegły? Przecież Asus jest niewiele cięższy i większy.
@aarahon: Nie wiem czy zauważyłeś, ale od wydania ip8, masa i wielkość telefonów się zwiększyła. Ip14 jest jeszcze cięższy i większy w części wymiarów od zenfone 9, który jest podobnej ceny urządzeniem.
@lycaon_pictus: ja wybieram tylko te telefony które mi pasują. Nie podoba mi się że producenci nie potrafią upchnąć podzespołów w małej obudowie i takich telefonów nie kupuję.
nie zauważyłem żeby producenci spodni robili większe i wygodniejsze kieszenie.
@aarahon: Nie spodziewałem się takiego argumentu, kiedy Nokia 8.3 (ekran 6'8") mi się mieścił w kieszeni. Znajdź lepszy powód, np małe dłonie. Obecny trend się niemal wszystkim podoba. Małe kieszenie to powód jakiego bym się nie spodziewał wśród osób, które obecnego trendu nie lubią.
@lycaon_pictus: obsługa telefonu nie przeszkadza mi tak bardzo jak to że niewygodnie mi gdy wsiadam do samochodu czy w sytuacji gdy dziewczyna siada mi na kolanach. Nie chce czuć się niekomfortowo przez komórkę.
https://files.catbox.moe/2qvw37.mp4
Komentarz usunięty przez autora
@aarahon: Do ip8 podstawowego porównujesz? Oprę się na Z10. Różnica w masie 12%, w długości podobnie, szerokość praktycznie taka sama, grubość to 1/5 prawie. Kategoria cegły? Przecież Asus jest niewiele cięższy i większy.
@lycaon_pictus: od i tak wielkiego i ciężkiego iphone 8 xD
@aarahon: Nie wiem czy zauważyłeś, ale od wydania ip8, masa i wielkość telefonów się zwiększyła. Ip14 jest jeszcze cięższy i większy w części wymiarów od zenfone 9, który jest podobnej ceny urządzeniem.
@PoProstuOn zawsze są jakieś rozwiązania. Póki stare komórki działają to będę z nich korzystał.
@aarahon: Nie spodziewałem się takiego argumentu, kiedy Nokia 8.3 (ekran 6'8") mi się mieścił w kieszeni. Znajdź lepszy powód, np małe dłonie. Obecny trend się niemal wszystkim podoba. Małe kieszenie to powód jakiego bym się nie spodziewał wśród osób, które obecnego trendu nie lubią.