Wpis z mikrobloga

Eh Żulka Żulka. Zawiodlas mnie. Dalaś się przelizac facetowi który podbijał do Ciebie z wywalonym bębnem, widoczną lordozą i gaciami założonymi w stylu sąsiada który po bzyknieciu żony wyszedł na balkon zajarać. Liczyłem na to że i tym razem sprowadzisz go tam gdzie jego miejsce, a Ty się z nim całujesz?

Swoją drogą chłop z dnia na dzień jest coraz bardziej zdesperowany i pewnie wybłagał tego całusa
#hotelparadise
OldTimer11 - Eh Żulka Żulka. Zawiodlas mnie. Dalaś się przelizac facetowi który podbi...

źródło: Bez tytułu

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@OldTimer11: Jamochłon, podobnie jak w 6 sezonie, atakuje gdy dziewczyn jest więcej i to one są zagrożone odpadnięciem na rajskim więc może sobie pozwolić. Aż mi się szkoda Żulki zrobiło jak ją złapał na twarz żeby nie zdążyła uciec, za drugim razem to samo: chyt za głowę żeby dziewczyna się nie wyrwała. Wentylowe ars amandi XD
  • Odpowiedz
  • 0
@trtrtrtr: to że za chwilę będzie miał problemy z poruszaniem się. Wentyl jest aktywny fizycznie, świadomy skoro jest trenerem personalnym i mimo ćwiczeń pozwala sobie na pielęgnowanie tego stanu rzeczy. Gdybym miał trenera personalnego z lordozą to po prostu przestałbym do niego chodzić
  • Odpowiedz