Wpis z mikrobloga

Okręg poznański do tej pory dla innych partii niż PO i PiS to był 1 góra 2 mandaty. Ona dostanie 6-7 miejsce na liście, więc nigdzie się nie dostanie.

@Kopyto96: piękny fikoł. A salto umiesz? XD
  • Odpowiedz
Mogę znaleźć absurdalną wypowiedź polityka z każdej par

@daktylekN: U którego polityka PO uda ci się znaleźć debilizmy takiego kalibru jak te propagowane przez Sochę?
Twój ślepy symetryzm to zwykłe zakłamywanie rzeczywistości, nie wiadomo tylko czy świadomie ze złej woli czy jesteś aż tak posłuszny i naiwny.
  • Odpowiedz
przecież za pare dni dowiesz się od kucy, że Justyna Socha to nowa jakość w polityce,

@gardzenarodowcami: A za kilka lat jak już się całkiem skompromituje to dowiemy się od nich, że ona w zasadzie to jest lewaczką.
  • Odpowiedz
Socha nie jest w konfederacji chyba od dawna. Mogę znaleźć absurdalną wypowiedź polityka z każdej partii który np już opuścił tą partie i zrobić podobny post

Okręg poznański do tej pory dla innych partii niż PO i PiS to był 1 góra 2 mandaty. Ona dostanie 6-7 miejsce na liście, więc nigdzie się nie dostanie.

ona może się nawet nie pojawić, bo 6 posłów od Brauna to jednak niski limit, a Braun
  • Odpowiedz
@an-drzej: Socha to straszny szur, ale jej po prostu nie będzie, a Braun musi dostać karę, lub nawet zrobić out. Jeśli Brauna nie usuną w ciągu najbliższej kadencji, to się zacznę zastanawiać. Na razie i tak nie ma na kogo głosować.
  • Odpowiedz
@gardzenarodowcami przeciez gejem można zostać spotykając geja na ulicy. Cóż wiec dziwnego w tym, że istnieje międzynarodowy spisek, który wstrzykuje nam w preparatach odpowiednie środki wywołujące homoseksualizm. Nie chcę Cię martwić, ale podczas badania wzroku, kiedy światełkiem świeca Ci do oczu, to też wysylaja do mózgu odpowiednie impulsy. ( ͡° ͜ʖ ͡°) #pdk
  • Odpowiedz