Aktywne Wpisy
Niesondzem +267
wykopranger +36
Ktoś może wytłumaczyć o co tu chodzi,bo pierwszy raz co takiego widzę xD
Chyba trafiłem na osiedle dla ludzi niepelnosprawnych... Nawet nie widziałem że takie istnieją xD Po co tyle tych miejsc dla niepelnosprawnych? W kom druga fotka
#nieruchomosci #patodeweloperka #pytanie
Chyba trafiłem na osiedle dla ludzi niepelnosprawnych... Nawet nie widziałem że takie istnieją xD Po co tyle tych miejsc dla niepelnosprawnych? W kom druga fotka
#nieruchomosci #patodeweloperka #pytanie
mamy środę, rozumiem że szojgu został pogoniony?
czy tradycyjnie, mam wytrzymać 2 tygodnie, to wtedy zobaczę?
#rosja #wojna #ukraina
@6a6b6c: aaa czyli to wszystko bazuje na tym, co ruskie powiedzieli XDD Czyli jak ruskie powiedzieli, to wtedy bankowo tak się stanie XDDD
Budanov dzień po puczu powiedział, że Szojga nikt nie ruszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@dziadeq: Nie wiem po co tak manipulujesz. Z tego co widziałem to właściwie każdy mówił że jeżeli Szojgu zostanie zdymisjonowany to nie teraz i nie w związku z tym buntem czy puczem. Bo
Leci drugi roczek wojny, a Ty jeszcze nie zauważyłeś, że wydarzenia na wschodzie są nieprzewidywalne? Skoro logika podpowiada, że po takiej kompromitacji Szojgu zostanie... a wręcz MUSI zostać zdymisjonowany — to intuicja podpowiada, że będzie dokładnie odwrotnie ;p
Aaaaa, to tak. Chcą być pierwsi w podaniu jakiejś informacji i dlatego zwykle gadają głupoty ;) Zwłaszcza kurczak wyrywa się do odpowiedzi kompletnie niepytany xD
@dziadeq: no, bazuja na open source data. Dlatego sie nazywaja OSINT, od Open Source INTelligence.
Ciesze sie, ze moglem pomoc. A Ty myslales, ze co? Krysztalowa kula? xD