Aktywne Wpisy
Habebok +32
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +329
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
Wszystkim twierdzącym, że to już koniec Rosji, Putin ucieka, rewolucja, 1917r. chciałbym przypomnieć, że:
-ewakuacja władz jest jednym ze scenariuszy na wypadek zagrożenia, ćwiczonych przez służby ochrony Rosji i USA
- Są zawczasu przygotowane miejsca bezpieczne, z zapasami
1/X
https://twitter.com/AleksanderFied/status/1672622794931068934?s=20
#ukraina #rosja #wojna
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Żełeński jakoś nie uciekał.
@dzinio: Nie umiesz zbyt dobrze czytać xD? Nikt nie twierdzi że to ćwiczenia. Proponuje ochłonąć bo ci się na mózg rzuciło skoro kilku zdań nie potrafisz przeczytać ze zrozumieniem xD.
@selflessness: Przecież nikt nie mówi o ewakuacji Moskwy tylko władz.
@OddajButa123: Wy poważnie nie potraficie czytać xD.
@Koniasz: To może następnym razem napisz jakieś swoje przemyślenia, a nie bezmyślnie kopiujesz jakieś randomowe wpisy? Putin może uciekać i się kryć, co nie oznacza, że to nie może być koniec rusji.
@Icouldbeyourmom:
Wszystkim twierdzącym, że to już koniec Rosji, Putin ucieka, rewolucja, 1917r. chciałbym przypomnieć, że: -ewakuacja władz jest jednym ze scenariuszy na wypadek zagrożenia, ćwiczonych przez służby ochrony Rosji i USA
Ale co w tym zdaniu można źle zrozumieć
@Icouldbeyourmom: Zjeść pewnie.
@dzinio: Ale co edytowałem? Wpis czy o co tobie chodzi?