Aktywne Wpisy
Bananek2 +497
Niemożliwe, żeby dziewczyna, która na temat swoich licznych "miłości" robi statystyki w Excelu i publiczne prezentacje w PowerPoincie na temat ich ogólnej oceny bilansu wad i zalet była traktującą chłopaków przedmiotowo, wyrachowaną, zimnie kalkulującą swoje interesy psychopatką, to się nie godzi, bardzo zaskakujące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kobieta, która robi tabelki na temat korzyści i kosztów, które ciągnie od swoich bolców musi być bardzo romantyczną, ciepłą i empatyczną
Kobieta, która robi tabelki na temat korzyści i kosztów, które ciągnie od swoich bolców musi być bardzo romantyczną, ciepłą i empatyczną
Coffeepls +8
Mirki, mam problem z laptopem (hp omen 15). Różowa w kłótni rzuciła o podłogę i na pierwszy rzut oka odpiął się jedynie dysk ssd oraz ułamała się klapa zabezpieczającą podzespoły. Po podłączeniu działa bateria wentylatory klawiatura ale nie działa monitor. Myślicie, że coś się odpięło (załączam zdjęcie bo ja to się średnio znam gdzie tutaj mogłoby być podłączenie monitora) czy po prostu je**ło coś w monitorze?
#kiciochpyta #laptopy #komputery #informatyka
#kiciochpyta #laptopy #komputery #informatyka
Przez jakiś czas na #ssri czułem sie super...
Chyba głównym clue tej sprawy są moje dosyć poważne problemy ze zdrowiem fizycznym.
Z tego wynika:
- niepewność przyszłości i wynikający z tego lęk
- ciągle jakieś badania których odbieranie wyników ryje psyche czy się nie pogorszyło od poprzedniego
- częste osłabienie i zmęczenie
- lęk przed poważną relacją z dziewczyną bo kiedyś trzeba będzie powiedzieć o problemach (a na razie jakoś nie widać po mnie)
No i ciężko nie mieć #depresja
Gdyby nie to że mam:
- bliską i wspierającą rodzinę
- dużo kasy
- jednego dobrego znajomego
- dobry ryj który daje mi pary i spotkania z #tinder (po korekcie sińców pod oczami)
- cotygodniowe sesje psychoterapii na których mogę się wygadać
No to już dawno byłby magik
#przegryw #gorzkiezale #zalesie
jak masz kasę to jazda do lekarzy niech Cię reperują, szkoda żeby przystojny kawaler się marnował w chorobie
jak chodzę prywatnie to dostaję te same badania i recepty co na NFZ + polecenie przychodni i 200 zł się należy