Wpis z mikrobloga

#przegryw Mam kogos znamy sie 4 miesiące,ale powiedzmy sobie szczerze jaka panna będzie chciała na dłuższa metę nieudacznika który pracuje w ochronie i ma długi na ponad 80 koła jej ściemniałem,ze zajmuje sie czymś innym,ale prędzej czy później pewnie i tak sie dowie przez robotę i długi przegrałem życie its over.
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Boss477: to idź pracować w logistyce. albo magazyn, albo jakieś biurowe g---o. Sam pracuje w tej branży i jakieś low-endowe stanowiska to na prawdę nie trzeba mieć wykształcenia, a ludzie potrzebni... Tylko nie idź na spedytora, bo tam trzeba dużo rozmawiać z ludźmi itd. XD weź jakieś prace w biurze przy magazynie itd.

Długi możesz skonsolidować rozbić na 5+ lat i powoli spłacać
  • Odpowiedz
@Boss477: kurde wydaje mi się ze tak - kwestia "rozmowy kwalifikacyjnej". Jak dobrze wypadniesz to jest to wykonalne. Inna opcja to pójście na magazyn na fizola, i polowanie na prace w biurze przy takim magazynie. Znam parę osób które wykazało się inteligencją na magazynie, i przeszli do pracy w biurze po 2-3 latach.

Wszystko zależy tak na prawdę od umiejętności dogadania się z ludźmi z którymi pracujesz - 90% awansów
  • Odpowiedz