Wpis z mikrobloga

Warto zakupić gierkę? Grałem w betę i było ok ale mnie nie porwało, jak oceniacie po tych kilkunastu dniach? (ʘʘ) Nie mam czasu zbyt na grę więc pytanie czy można w to grać ot tak z doskoku bez tracenia na całości fabuły i potrzebą ponownego wdrażania się #diablo4
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Matrem: Stan swiata i questow zalezy od przywodcy druzyny, wiec jak dolaczysz do kogos z dalej zaawansowana fabula to bedziesz mogl z nim grac ale jak on pojdzie to cofnie cie do twojego postepu i bedziesz musial wszystko przejsc jeszcze raz, a do tego nie bedziesz dostawac nagrod za questy.
  • Odpowiedz
@Matrem: Mam 41 level rogalikiem na 5 akcie kampanii narazie, gram sobie powoli jakieś 2h dziennie od tygodnia i bawię się przednio, bo z mojego punktu widzenia jest bardzo dużo rzeczy do robienia.
Myślę, że jak ktoś nie jest hardkorowym graczem, który gra po 16h dziennie będzie bawił się zajebiście. () jak dla mnie, to blizzard dowiózł i na pewno będę śledził dalszy
  • Odpowiedz
@Matrem: Nie warto juz na 15 lv znasz wszystki skille.Moby bijesz tak samo na lv 15 jak na lv 50 tak samo wolno :) przedmioty to dramat bez wejscia na 4 range bez szans znaleźć coś fajnego :) na 50 lv mam ponad 1 mln golda bo nie ma na co wydawać :) kolejne to absurdalny pomysl z maną 2-3 skile i niemasz many
  • Odpowiedz
@Matrem: spokojnie sobie pograsz. Fabulka fajna, dla takich graczy jak Ty ta gra to zloto - duzo aktywnosci, zabawa przednia. Nie sluchaj malkontentow co tryharduja po 16h dziennie i mowia ze nie ma co robic albo naogladaja sie na twitchu czy innym yt i mowia ze nic nie dropi, bo kyos na 99lvlu ma lepsza zbroje. Graj i baw sie - gierka zajebista
  • Odpowiedz
@kidddddi @Matrem
1kk Golda to jakieś śmieszne grosze, chyba nie rollowałeś nigdy statów. Jak nie umiesz sie ubrać to i na 100lvl będziesz tak samo bił. A do gierki można spokojnie usiąść na godzinę, zrobić world bossa, helltide czy dunga i dobrze się bawić.
  • Odpowiedz
@blaine_mono: mam 53 i juz nie będe grał dzieciak :D gra jest s---------e z tym lv scallingiem i tym ze mamy k---a pare skili na całą gre po d2 to jakiś zart liczba mobow to tez dramat
  • Odpowiedz