Aktywne Wpisy

Tywin_Lannister +99
#konfitura #samochodoza #motoryzacja #samchody #majtczak #warszawa #lodz
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających

oficjalniemartwa +44
W ciągu 2 miesięcy wywróciłam własne życie odrobinę do góry nogami i dostałam wymarzoną pracę, a dzisiaj ją straciłam.
Nie chce mi się zaczynać życia od nowa, nie zliczę który to raz od ostatnich 9 lat.
Już nawet nie mam siły nad tym płakać żeby poczuć jakąkolwiek ulgę.
Nie chce mi się zaczynać życia od nowa, nie zliczę który to raz od ostatnich 9 lat.
Już nawet nie mam siły nad tym płakać żeby poczuć jakąkolwiek ulgę.

Wygeneruje Wam fakturę za przedłużenie na rok oraz na 2 lata i ściągnie sobie opłatę za przedłużenie tej domeny za 3 lata z góry, z karty, którą mieliście podpiętą do konta.
Jak się zgłosicie do BOK, że co oni wyprawiają, to odpiszą, że "no wygenerowała nam się płatność na kończącą się domenę, więc ściągnęliśmy płatność, dziękujemy do widzenia".
Przypadek, 10 minut po kodzie authinfo, 3 miesiące do końca ważności domeny...i akurat teraz sobie wygenerowali płatność...a że na 3 lata, to nawet nie komentują.
#hosting #nazwapl #domeny
https://wykop.pl/wpis/71781093/dobrym-pomyslem-bylo-by-postawienie-wlasnej-strony
mi kiedyś na nieużywanej domenie z ruchem jakąś stronę z reklamami postawili.. mówili że błędy DNS były, zaraz znikła po zgłoszeniu
Komentarz usunięty przez autora
Dla potomnych, w pierwszej odpowiedzi:
Komentarz usunięty przez autora
Dosłownie wystarczy kliknąć okres w tym dropdownie ze screena i płatność już leci jak masz
źródło: nazwa_panel
Pobierz