Aktywne Wpisy

kinkykylie +386
Od razu człowiek czuje się bezpieczniejszy, widząc takie łapanki na kierowców, którzy przy pustej drodze nie zatrzymali się do zera, tylko zwalniali do 5 km/h na znaku stop. Przeklęci kryminaliści ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#policja #polskiedrogi #polska #bekazpodludzi
#policja #polskiedrogi #polska #bekazpodludzi
źródło: xddd
Pobierz
WielkiNos +66
Juleczki z twittera twierdzą, że oświadczyny ze strony mężczyzny to uprzedmiatawianie kobiet.
#bekaztwitterowychjulek #zwiazki #zareczyny #pieklomezczyzn #logikaniebieskichpaskow
#bekaztwitterowychjulek #zwiazki #zareczyny #pieklomezczyzn #logikaniebieskichpaskow

Cenckiewicz na podstawie dokumentów m.in. MSZ i KPRM twierdzi, że Tusk z Sikorskim i Komorowskim zrobili bardzo dużo, żeby poprawić wizerunek Armii Czerwonej w PL i wprowadzić Rosję do wielu instytucji w Polsce: służby, energetyka, zakupy broni.
Do tego anulowanie projektu tarczy antyrakietowej w Redzikowie, wizyta w Katyniu.
Dokumentu nie oglądałem, ale w kontekście wojny może on być interesujący, bo Cenckiewicz wspomina, że Radosław Sikorski w wywiadzie dla Politico powiedział podobno, że Putin z Tuskiem w 2008 rozmawiali na molo w Sopocie o podziale Ukrainy (pewnie Putin to proponował bo pewnie nie Tusk).
#wojna #ukraina #polityka #onucewpolsce
LInk do wywiadu:
https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-slawomir-cenckiewicz-nie-jest-moja-intencja-i-pasja-zycia-sc,nId,6854735
Rozumiem że zaczęła agitacja wyborcza ale czemu na tym tagu.
Wszyscy wiemy że agent macierewicz przetłumaczył raport wsi na kacapski a w tej komisji był też nasz profesorek ;(
To jest ohydna gra polityczna i kłamstwo, manipulowanie faktami.
Nikt w pisowskie hucpy już nie wierzy poza betonowym elektoratem.
Jesli to czyta jakiś aparatczyk pisowski: dajcie spokój, odejdźcie z honorem
Też mi się wydawało do momentu wejścia na Interię, że TVP nakręciła sobie propagandę na wybory.
A wychodzi, że Cenckiewicz pokazuje dokumenty, fakty, które pokazują rzeczywistość, a nie wyimaginowany obrazek na wybory.
Twierdzenie, że to hucpa i kłamstwo bez analizy - no cóż, siedzisz w bańce i jest Ci z tym dobrze.
@fujiyama: Ta tarcza to bardzo z dupy w tym temacie.
Najbardziej przeciwni byli potencjalni fundatorzy tego projektu, czyli Amerykanie. W 2008 do władzy doszedł Obama i się zaczęło obamowe #!$%@? i resety.
Przedstawiają narrację a nie fakty. Dowolne dokumenty mozesz przestawić w jakim chcesz świetle odpowiednio sterując przekazem a spin doktorzy tvp są w tym mistrzami. Oglądałem różne urywki z tego. To jest zmontowane jak serial akcji o złym tusku, prawie nie ma prawdziwego kontekstu tj polityki resetu rozpoczętego przez administracje amerykańska z tamtych czasów. Pokazują jakby mastermind Tusk z sikorskim doprowadzili do resetu xd
Zabawne gdyby nie to że to