Aktywne Wpisy
krzysztof48 +11
Witam. Potrzebuję porady co zrobić z psem. Koleżanka jakiś czas temu urodziła . Posiada ona dwa psy i jeden z nich jest strasznie agresywny w stosunku do dziecka. Była w kilku schroniskach i nie chcą przyjąć psa. Dziś dzwoniłem spytać się czy mógłbym uspac to niby trzeba psa do behawiorysty i jak nie pomoże to wtedy. Ale czy taki behawiorysta da pewność na piśmie że będzie wszystko w porządku. Jakie macie doświadczenia.
marek2092 +201
Mirki pijcie ze mną kompot, dzisiaj o godzinie 9:37 rano stałem się poważnym mirasem i zostałem ojcem..
Standardowo wychowam jak swoje ( ͡º ͜ʖ͡º)
#ojcostwo #chwalesie #dzieci #porod #rodzicielstwo
Standardowo wychowam jak swoje ( ͡º ͜ʖ͡º)
#ojcostwo #chwalesie #dzieci #porod #rodzicielstwo
Przyznał się do gwałtu i tego, że odstawił ją tam gdzie powiedziała (??? ładny farmazon). Niby to tam, gdzie był ten telefon. No ale nagrania z kamer tego nie potwierdzają, dodatkowo miał ślady zadrapań i otarcia (niby z wypadku, ale też się historia nie klei). Sprawdzili również jego współlokatora z Pakistanu oraz temu, gdzie zaprzeczał, jakoby Polka była w ich mieszkaniu. Nagrania z kamer z innych domów jednak potwierdzają, że dziewczyna wchodziła do nich. A wcześniej było mówione, że nigdy jej nie widział i nie było jej tu.
Zakupił bilet do Włoch (w środę w sklepie odebrał kasę z Western Union, prawdopodobnie z Kuwejtu), o czym nikogo nie poinformował - nawet innym ciapatym nie powiedział, że daje nogę.
Sąsiadka zeznała, że widziała go jak w środę wieczorem biegnie w ciuchach uwalonych od krwi i trawy/zboża, a potem idiota poprosił jej męża o pomoc w zakupie biletu lotniczego.
https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/kos-i-katathesi-kai-oi-antifaseis-tou-32xronou-mpagklantesianou-gia-tin-27xroni-anastazia/3799946/
#anastazjazgrecji #grecja #kryminalne
Komentarz usunięty przez moderatora
1. naga w worku / w ubraniach i częściowo w worku
2. koszula we krwi Pakistańczyka / koszula we krwi Anastazji na stancji Pakistańczyków
3. brak śladów po kobiecie w mieszkaniu Pakistańczyków / zakrwawiony tshirt i blond włosy kobiety w pokoju
4. miejsce przeszukiwano kilka razy, a za x podejściem znaleziono
Co do ciała, to była częściowo w czarnym worku na śmieci, a reszta wystawała - pewnie głowa i klatka się